Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - Ανακοίνωση

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών έχει καθιερώσει και διαθέτει για τέταρτη συνεχή χρονιά την ατζέντα του Λογιστή 2007, η οποία αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο-οδηγό για κάθε λογιστή......

 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών για ακόμα μια χρονιά είναι έτοιμος να προμηθεύσει τους λογιστές με το νέο ημερολόγιο του 2007 , το οποίο φέτος είναι περισσότερο εμπλουτισμένο με ένθετη ύλη φορολογικού περιεχομένου , με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων (σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών-ΜΑΡΤΙΟΣ 2006)
Αναλυτικότερα περιέχει:
1. Θέματα Μητρώου (Διαδικασία Χορήγησης Α.Φ.Μ. , Ενάρξεις,
Μεταβολές , Διακοπές κ.τλ.)
2. Πρακτικά Θέματα Κ.Β.Σ. , Φ.Π.Α. , Φορολογία Εισοδήματος
Φυσικών και Νομικών Προσώπων
3. Αποσβέσεις (βάσει του Π.Δ. 299/2003)
4. Φορολογία Κεφαλαίου
5. Φορολογία Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας
6. Εργατικά και Ασφαλιστικά Θέματα
7. Ενημερωμένος Τηλεφωνικός Κατάλογος υποκαταστημάτων Ι.Κ.Α. , Δ.Ο.Υ. , Σ.ΕΠ.Ε,


Επίσης περιέχει τον τιμοκατάλογο με τις ελάχιστες αμοιβές των Λογιστικών Εργασιών 2007.
 Η ατζέντα προσφέρεται στην ίδια τιμή των 20,00 μαζί με τον Τιμοκατάλογο Λογιστικών Εργασιών 2007 για το γραφείο σας. Για παραγγελία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 51.38.289, 210 51.32.661 και 210 51.57.310 και θα παραδίδεται στην έδρα σας ΔΩΡΕΑΝ!(στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Αττικής).Οι παραγγελίες από την επαρχία θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το Λ.Σ.Α.
Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε μέσω e-mail ,η διεύθυνση είναι : [email protected]


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο