Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Κατατέθηκε στη Βουλή το ΝέοΑσφαλιστικό.

Κατατέθηκε στη Βουλή, με τη λήξη της συνεδρίασης, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το Ασφαλιστικό, μετά και το «πράσινο φως» της κυβέρνησης, που έλαβε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στη Βουλή το Ασφαλιστικό.

Κατατέθηκε στη Βουλή, με τη λήξη της συνεδρίασης, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το Ασφαλιστικό, μετά και το «πράσινο φως» της κυβέρνησης, που έλαβε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Το σ/ν θα εισαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τρίτη στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία και θα εισαχθεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα προς ψήφιση στην Ολομέλεια, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, το Ελεγκτικό Συνέδριο θα εξετάσει ξανά τη Δευτέρα τις διατάξεις του νομοσχεδίου καθώς κάποιες από αυτές υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κριθούν τελικά αντισυνταγματικές.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο