Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ Ο «μίστερ TΑΧΙS» που κυνηγά τη φοροδιαφυγή

Παρακολουθεί ηλεκτρονικά όλες τις εκκρεμότητες των συνεργατών του και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, διαβάζει τους κώδικες των λογισμικών διαφόρων προγραμμάτων του συστήματος ΤΑΧΙS για να έχει προσωπική άποψη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ανάδοχοι διαφόρων έργων,

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ Ο «μίστερ TΑΧΙS» που κυνηγά τη φοροδιαφυγή


Παρακολουθεί ηλεκτρονικά όλες τις εκκρεμότητες των συνεργατών του και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, διαβάζει τους κώδικες των λογισμικών διαφόρων προγραμμάτων του συστήματος ΤΑΧΙS για να έχει προσωπική άποψη για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ανάδοχοι διαφόρων έργων, και έχει θέσει σε εφαρμογή σύνθετες διασταυρώσεις για να εντοπιστούν οι φοροφυγάδες. Πρόκειται για τον επικεφαλής του TΑΧΙS καθηγητή κ. Διομ. Σπινέλλη ο οποίος από τα έδρανα του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Οικονομικών και ένας από τους στόχους του είναι οι πολίτες να συναλλάσσονται με την Εφορία εξ αποστάσεως. Είναι βαθύς γνώστης της τεχνολογίας και της πληροφορικής, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στελεχών του Ηarvard Κennedy School of Government. Μάλιστα δεν θα είναι τυχαίο αν κάποιος τον συναντήσει στον Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς έχει τρέξει το 2005, το 2007 και το 2008 με επιδόσεις που θα ζήλευαν ακόμη και αθλητές.


Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description dthomaidis | June 21, 2010 11:20 AM | Reply
Λαμπρά...όμως...

"Είναι βαθύς γνώστης της τεχνολογίας και της πληροφορικής, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στελεχών του Ηarvard Κennedy School of Government. "

...όμως ( λέω ) ...κάθε φορά που τυπώνω ενα εκκαθαριστικό του taxis, βλέπω μια scanαρισμένη σφραγίδα και υπογραφή του κύριου Σπινέλλη και οχι την ψηφιακή υπογραφή ου...λεπτομέριες θα μου πείς...( δεν είναι και τόσο αν αναπτυχθεί το θέμα αλλα τέλος πάντων , ας πούμε πως είναι ) ...ελπίζω τα επόμενα βήματα ναείναι πιο "tech friendly"...ας μου επιτραπεί ο όρος...
image description ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ | June 21, 2010 12:45 PM | Reply
Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω ΑΠΟΛΥΤΑ!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο