Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρόταση για να μετατραπεί το υπουργείο Οικονομικών σε «υπερ - υπουργείο» θα υποβάλει το ΔΝΤ.

Όπως αποκάλυψε το «Έθνος της Κυριακής» το Ταμείο σε έκθεση του αναφέρει πως το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να ελέγχει τα πάντα δηλαδή τόσο τις δαπάνες της κεντρικής όσο και της γενικής κυβέρνησης (νοσοκομεία , δήμοι, ασφαλιστικά ταμεία).

Πρόταση για να μετατραπεί το υπουργείο Οικονομικών σε «υπερ - υπουργείο» θα υποβάλει το ΔΝΤ.

Όπως αποκάλυψε το «Έθνος της Κυριακής» το Ταμείο σε έκθεση του αναφέρει πως το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να ελέγχει τα πάντα δηλαδή τόσο τις δαπάνες  της κεντρικής όσο και της γενικής κυβέρνησης (νοσοκομεία , δήμοι, ασφαλιστικά ταμεία).

Τώρα όσον αφορά την μόνιμη εγκατάσταση  των ελεγκτών του ΔΝΤ στην Αθήνα οι πληροφορίες από την Ουάσιγκτον αναφέρουν πως σε πρώτη φάση θα έλθουν 50 στελέχη τα οποία θα έχουν ως βάση τους ή το υπουργείο Οικονομικών ή την Τράπεζα της Ελλάδος.

Θα ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στον έλεγχο των δαπανών σε νοσοκομεία και ασφαλιστικά ταμεία καθώς εκτιμούν πως η διόγκωση τους οδήγησε σε εκτροχιασμό των ελλειμμάτων

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο