Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δελτίο Τύπου Από το Συμβούλιο Λογιστικής Τυποποίησης ΕΛΤΕ

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2005 επισκέφτηκε την ΕΛΤΕ πενταμελής αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας....

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2005 επισκέφτηκε την ΕΛΤΕ πενταμελής αντιπροσωπεία διευθυντικών στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εφαρμογής των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στη Λ. Δ. της Κίνας και την εισαγωγή του ελεγκτικολογιστικού θεσμού στη χώρα αυτή.
Στη συνάντηση μετείχαν από την Ελληνική πλευρά ο πρόεδρος της ΕΛΤΕ κ. Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και οι πρόεδροι του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης και του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου κύριοι Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και Αναστάσιος Πρωτοπαππάς καθώς και ο Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΛΤΕ  κύριος Χρήστος Νούνης.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία παρέθεσε γεύμα στους ξένους επισκέπτες της κατά τη διάρκεια του οποίου εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για σύσφιγξη της συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών των δύο χωρών που είναι υπεύθυνες  για την εποπτεία του ελεγκτικολογιστικού θεσμού.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο