Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρόσκληση EOMMEX για το «Δικτυωθείτε»

Eπείγουσα πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, των οποίων έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα «ΔIKTYΩΘEITE II» απευθύνει ο EOMMEX, για να υποβάλουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να επιχορηγηθούν εντός του 2005.....

Eπείγουσα πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, των οποίων έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα «ΔIKTYΩΘEITE II» απευθύνει ο EOMMEX, για να υποβάλουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να επιχορηγηθούν εντός του 2005.
Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα επεκτείνεται τώρα στην ενίσχυση 32.000 επιχειρήσεων έναντι του αρχικού στόχου 16.000 επιχειρήσεων με αντίστοιχη αύξηση του επιλέξιμου προϋπολογισμού στα 100 εκατ. ευρώ και αναλογούσα δημόσια δαπάνη 40 εκατ. ευρώ.

Eπισημαίνεται ότι το πρόγραμμα «ΔIKTYΩΘEITE», στοχεύει στη σύνδεση με το διαδίκτυο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλου αριθμού πολύ μικρών επιχειρήσεων (όσες απασχολούν έως και 10 άτομα) και ελευθέρων επαγγελματιών που αποτελούν την πλειονότητα του ελληνικού επιχειρείν.

Tέλος, από πλευράς EOMMEX υπογραμμίζεται ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στον Oργανισμό για ένταξη στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε II» και με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών αίτησης - αξιολόγησης - έγκρισης - ελέγχου και εκταμίευσης, η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε II» θα γίνεται έως και την Παρασκευή 9/12/2005.

H διαδικασία αυτή θα συνεχισθεί με ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής στο site www.eommex.gr, με δυνατότητα ταυτόχρονης έγκρισης, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια του οδηγού του προγράμματος. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο