Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πεταλωτής: "Δεν θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες"

Δεν τίθεται θέμα επιβολής έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πεταλωτής: "Δεν θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες"             

Δεν τίθεται θέμα επιβολής έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής,  στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε νωρίτερα την αύξηση των απολύσεων στο 4%, ενώ όσον αφορά την αποζημίωση, δήλωσε ότι θα αποδίδεται μέσα σε εξάμηνο (σε έξι μηνιαίες δόσεις) ή μικρότερη σε μία. Επίσης, ανέφερε πως δεν καταργούνται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις/ συμβάσεις.

Αναφερόμενος στην περίοδο μαθητείας, είπε πως θα ισχύει για ένα χρόνο, με μικρότερο μισθό.

Αναφερόμενος στους φόβους που φαίνονται ικανοί να οδηγήσουν σε κύμα παραιτήσεων στο Δημόσιο, ο υπουργός είπε ότι με ρύθμιση του νόμου, επιτρέπεται η ανάκληση της παραίτησης με ρητή διατύπωση ότι διατηρούν τα κατοχυρωμένα με σημερινούς όρους δικαιώματα.

Περί ΛΑΦΚΑ: Η περικοπή του θα λάβει χώρα από την 1η Αυγούστου και θα αφορά την κύρια σύνταξη πάνω από 1.400 ευρώ.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για έκτακτη εισφορά της τάξης του 10% για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Πηγή: Express.gr 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SOULIS | Μαΐου 4, 2010 4:11 μ.μ. | Reply
"Δεν θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες" πριν από το πέρας των προθεσμιών για υποβολή φορολογικής δήλωσης όλων των κατηγοριών..

Αυτή είναι η σωστή διατύπωση.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο