Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σκληρό παζάρι για τον ιδιωτικό τομέα.

Με την τρόικα συνατήθηκε αργά το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου

Σκληρό παζάρι για τον ιδιωτικό τομέα.

Με την τρόικα συνατήθηκε αργά εχθές το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών με τον υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου και τους στενούς συνεργάτες του προκειμένου να καταλήξουν στην τελική μορφή των πρόσθετων μέτρων που ήδη έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση ενόψει της βοήθειας από Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιτελείς του Υπουργείου κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες προκειμένου  να «ελαφρύνουν» κατά το δυνατόν τα σκληρά μέτρα που αφορούν πλέον και στον ιδιωτικό τομέα.

Το σκληρό παζάρι συνεχίστηκε αμέσως μετά τη λήξη της έκτακτης σύσκεψης στο Υπουργείο Οικονομικών, οπότε ο υπουργός συναντήθηκε με τα μέλη τις τρόικας για τις τελικές αποφάσεις. 

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIAROMMATIS | Απριλίου 30, 2010 7:11 μ.μ. | Reply
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο