Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Πληθαίνουν τα λουκέτα.

Λουκέτο βάζει η θυγατρική των γαλλικών ταχυδρομείων Ιnterattica που δραστηριοποιείται στη χώρα μας στον κλάδο των ταχυμεταφορών, με αποτέλεσμα 200 εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους.

Πληθαίνουν τα λουκέτα.

Λουκέτο βάζει η θυγατρική των γαλλικών ταχυδρομείων Ιnterattica που δραστηριοποιείται στη χώρα μας στον κλάδο των ταχυμεταφορών, με αποτέλεσμα 200 εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους. Την περασμένη Παρασκευή, η διοίκηση ενημέρωσε το προσωπικό για την απόφαση αυτή και τους διαβεβαίωσε ότι θα λάβουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους. Η Ιnterattica δεν μπόρεσε να αντέξει τον έντονο ανταγωνισμό του κλάδου των ιδιωτικών ταχυμεταφορών και τα τελευταία δύο χρόνια εμφάνιζε ζημιές.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description montechristo | Απριλίου 13, 2010 9:38 π.μ. | Reply
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
image description ΧΑΛΚΙΔΑ | Απριλίου 13, 2010 11:18 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
image description Α | Απριλίου 13, 2010 11:03 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΗΤΑΝ..
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ...
image description pater | Απριλίου 13, 2010 8:18 μ.μ. | Reply
TΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ...... ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ..ΜΙΝΑΔΟΡΕ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο