Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεθοδεύονται κινητοποιήσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

ΣE νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συνδικαλιστές ιδιωτικού και δημοσίου τομέα τις επόμενες μέρες. Χθες, το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση απεργίας στις 22 του μηνός και συλλαλητηρίου στις 28.

Μεθοδεύονται κινητοποιήσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.     

ΣE νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι συνδικαλιστές ιδιωτικού και δημοσίου τομέα τις επόμενες μέρες. Χθες, το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση απεργίας στις 22 του μηνός και συλλαλητηρίου στις 28. Εν τω μεταξύ, η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ χθες εξουσιοδότησε την εκτελεστική επιτροπή για την πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης το αμέσως επόμενο διάστημα και ανάλογα με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για τη νέα Εθνική Σύμβαση Εργασίας, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά θέματα.
Εντός των επόμενων, αναμένεται οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις να επιχειρήσουν να συντονιστούν από κοινού για γενική απεργία.


Τόσο οι συνδικαλιστές του ιδιωτικού τομέα όσο και του Δημοσίου αντιδρούν στο σύνολο των αλλαγών στα δύο νομοσχέδια για την αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού συστήματος και των εργασιακών σχέσεων.
Μισθολογικές απώλειες Ειδικότερα, για τους δημοσίους υπαλλήλους –κατά την ΑΔΕΔΥ– η μείωση των αποδοχών θα γίνει αισθητή στο τέλος Απριλίου. Οι απώλειες θα φθάσουν το 12% λόγω του αναδρομικού περιορισμού των επιδομάτων, οι μηνιαίες απώλειες υπολογίζονται από 250 έως 500 ευρώ, ενώ –όπως εκτιμάται– οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα χάσουν συνολικά δύο μισθούς κατά το τρέχον έτος.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description dikaia | Απριλίου 10, 2010 9:37 μ.μ. | Reply
the sosialist primeminister vote this ?
pou na min itan kiolas ...
or einai mono gia ta logia ...
image description ΣΤΑΘΗΣ | Απριλίου 11, 2010 11:02 π.μ. | Reply
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΚΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.
image description Επισκέπτης | Απριλίου 12, 2010 8:23 π.μ. | Reply
ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο