Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Υπουργού Οικονομικών .

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με υποτιθέμενες ενέργειες εκ μέρους της Ελλάδας για αλλαγές στην πρόσφατη συμφωνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μηχανισμό στήριξης, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διευκρίνισε τα εξής:

Ανακοίνωση του Υπουργού Οικονομικών .

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με υποτιθέμενες ενέργειες εκ μέρους της Ελλάδας για αλλαγές στην πρόσφατη συμφωνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μηχανισμό στήριξης, ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διευκρίνισε τα εξής:

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους της χώρας μας για την αλλαγή των όρων της πρόσφατης συμφωνίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μηχανισμό στήριξης. Η συμφωνία είναι σημαντική τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα, γιατί προσδιορίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες μία χώρα, θα στηριχθεί υπό συγκεκριμένους όρους από τους εταίρους της. Όπως όμως έχουμε επανειλημμένα διευκρινίσει η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει την ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού.

Η δημοσιονομική πορεία της χώρας μας εξαρτάται από την υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, και  η Ελληνική Κυβέρνηση συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση. Ο προϋπολογισμός εκτελείται κανονικά και εντός του στόχου που έχει τεθεί ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, τον τρόπο κατάρτισης και εκτέλεσης του προϋπολογισμού, το ασφαλιστικό, τη λειτουργία του κράτους, και την απελευθέρωση του αναπτυξιακού δυναμικού της χώρας. Οι αλλαγές αυτές διασφαλίζουν την μείωση του δημοσίου ελλείμματος, τον έλεγχο της πορείας του δημόσιου χρέους, αλλά και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΠΑΝΟΠΤΗΣ | Απριλίου 7, 2010 8:42 π.μ. | Reply
ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κε ΥΠΟΥΡΓΕ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ κε ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ , ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΦΤΑΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ κε ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ .ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΖΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.ΤΟ 84% ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο