Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΔEN τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα .

ΔEN τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο επιχειρηματικός κόσμος δεν έχει θέσει ούτε πρόκειται να θέσει ζήτημα απελευθέρωσης των απολύσεων, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα.

Παρέμβαση από ΣΕΒ για κοινωνική... ειρήνη.      

ΔEN τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο επιχειρηματικός κόσμος δεν έχει θέσει ούτε πρόκειται να θέσει ζήτημα απελευθέρωσης των απολύσεων, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα. Μετά από μακρά περίοδο σιωπής και με σαφέστατη την πρόθεση να στηρίξει «τα οδυνηρά, άδικα, αλλά αναπόφευκτα μέτρα» που έλαβε η κυβέρνηση και να συμβάλει στην αποκατάσταση του κλίματος ηρεμίας στην οικονομία και την κοινωνία .Eπίσης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε συρρίκνωση του μεταπολιτευτικού κράτους, απελευθέρωση των αγορών και άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIVANAROS | Μαρτίου 11, 2010 4:00 μ.μ. | Reply
ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΖΑΧΑΡΟ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Κ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.
image description a_siktir | Μαρτίου 11, 2010 7:44 μ.μ. | Reply
E! ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ...ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΝΑ ΤΟΥ "ΠΕΦΤΕΙ" ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο