Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αν. Λοβέρδος: Δεν τίθεται θέμα επέκτασης των περικοπών στον ιδιωτικό τομέα.

Ουδέποτε ετέθη, αλλά ούτε και τίθεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέμα να επιβληθεί επέκταση της περικοπής των επιδομάτων στον ιδιωτικό τομέα, επανέλαβε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκεται στη βελγική πρωτεύουσα, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο υπουργών απασχόλησης της ΕΕ.

Αν. Λοβέρδος: Δεν τίθεται θέμα επέκτασης των περικοπών στον ιδιωτικό τομέα.           

Ουδέποτε ετέθη, αλλά ούτε και τίθεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θέμα να επιβληθεί επέκταση της περικοπής των επιδομάτων στον ιδιωτικό τομέα, επανέλαβε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο υπουργός εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκεται στη βελγική πρωτεύουσα, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο υπουργών απασχόλησης της ΕΕ.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι, ως υπουργείο Εργασίας, στην πρόσφατη συνάντηση με τον αρμόδιο επίτροπο Όλι Ρεν, αλλά και στις δύο συναντήσεις, που έγιναν με την ομάδα των εμπειρογνομόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Eurostat και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι στο πλαίσιο του σημερινού Συμβουλίου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ομολόγους του για «τον αγώνα, που κάνει η Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση και τους κερδοσκόπους», κάνοντας ειδική αναφορά στα πρόσθετα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Αν.Λοβέρδος υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη μετά την «τιτάνια προσπάθεια» που κάνει η χώρα, να υπάρξει θετική ανταπόκριση και έκφραση αλληλεγγύης από την πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο, τόσο στο πλαίσιο της ΕΕ, όσο και της ευρωζώνης.

Εξάλλου, ο υπουργός σημείωσε πως στο Συμβούλιο χαιρέτησε τις πρωτοβουλίες που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον στρατηγικό σχεδιασμό για την Ευρώπη του 2020, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν ποσοτικοποιημένοι στόχοι ειδικά στην καταπολέμηση της φτώχειας και την καταπολέμηση της ανεργίας, για τις ηλικίες από τα 20 έως και τα 65 έτη.

Τέλος, επισήμανε τη σημασία των πολιτικών για την υπέρβαση των περιφερειακών και τοπικών ανισοτήτων.
 
Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Δεσποινα | Μαρτίου 9, 2010 10:32 π.μ. | Reply
Αν γινόταν και αυτό θα ηταν η χαριστική βολή για την Ελλάδα
image description Δεσποινα | Μαρτίου 9, 2010 10:36 π.μ. | Reply
Αν γινόταν και αυτό θα ηταν η χαριστική βολή για την Ελλάδα
image description Δεσποινα | Μαρτίου 9, 2010 10:50 π.μ. | Reply
Αν γινόταν και αυτό θα ηταν η χαριστική βολή για την Ελλάδα
image description ΧΑΛΚΙΔΑ | Μαρτίου 9, 2010 11:19 π.μ. | Reply
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ.
image description ΧΑΡΗΣ | Μαρτίου 9, 2010 3:28 μ.μ. | Reply
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
image description PLAT | Μαρτίου 9, 2010 6:58 μ.μ. | Reply
ΠΙΝΟΚΙΟ
image description ταξιάρχης | Μαρτίου 10, 2010 11:24 π.μ. | Reply
είναι ανάλογης αξιοπιστίας με την περίφημη "κόκκινη" γραμμή που τάχα μου θα ήταν ο 14Ος ή με το "λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη προεκλογικά
image description ΜΝΗΜΗ&ΓΝΩΣΗ | Μαρτίου 10, 2010 2:25 μ.μ. | Reply
ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΜΕΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑ ΘΙΞΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΠΡΩΗΝ ΔΕΚΟ κλπ)και ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
κ. ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΗΤΕ ????????? ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2008 Ο ΧΟΡΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ???? "ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ....". ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ 1986 ("ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ" ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1985).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο