Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΦΠΑ: Αναστολή επιστροφών μέχρι τις 31 Μαΐου .

Σύμφωνα με εγκύκλιο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν θα γινονται επιστροφές πριν ολοκληρωθεί ο ελεγχος των υπηρεσιών του υπουργείου.

ΦΠΑ: Αναστολή επιστροφών μέχρι τις 31 Μαΐου .

Σύμφωνα με εγκύκλιο που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν θα γινονται επιστροφές πριν ολοκληρωθεί ο ελεγχος των υπηρεσιών του υπουργείου.


Σε αναστολή επιστροφών ΦΠΑ μέχρι τις 31 Μαΐου προχωρά το υπ. Οικονομικών Σύμφωνα με εγκύκλιο που δόθηκε στη δημοσιότητα  δεν θα γινονται επιστροφές πριν ολοκληρωθεί ο ελεγχος των υπηρεσιών του υπουργείου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι τελος Μαΐου οι δικαιούχοι δεν θα λαμβάνουν τις επιστροφές τους.


Σχετική απόφαση
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Απογοητευμένος | Μαρτίου 4, 2010 8:01 π.μ. | Reply
Αλιίμονο, γιατι να μας δώσουν τα λεφτά μας πίσω?
Όταν εμείς όμως χρωστάμε ΦΠΑ πέφτουν και προστίματα.
Αλλα τι να λέμε τώρα πότε υπήρχε κράτος δικαίου στην Ελλάδα για να υπάρξει τώρα?
Αλλα πλησιάζει η ώρα της κρίσης.....και τότε θα πέσει το μεγάλο τσεκούρι...........!!!!
ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο