Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ψαλίδι 30% σε δώρα και επιδόματα του Δημοσίου-Αύξηση 2% του ΦΠΑ.

Ψαλίδι στο 14ο και του 13ο μισθό στο δημόσιο τομέα κατά 30%, αύξηση του ΦΠΑ κατά 2% και «πάγωμα» όλων των συντάξεων αποφάσισε τελικά το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Οι μειώσεις κατά 30% σε δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και επίδομα αδείας θα ισχύσουν από 1/1/2010.

Ψαλίδι 30% σε δώρα και επιδόματα του Δημοσίου-Αύξηση 2% του ΦΠΑ.
 
Ψαλίδι στο 14ο και του 13ο μισθό στο δημόσιο τομέα κατά 30%, αύξηση του ΦΠΑ κατά 2% και «πάγωμα» όλων των συντάξεων αποφάσισε τελικά το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Οι μειώσεις κατά 30% σε δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και επίδομα αδείας θα ισχύσουν από 1/1/2010.

Αμέσως μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου ο Πρωθυπουργός μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα νέα μέτρα.

Χθες πάντως η συνεδρίαση του οικονομικού επιτελείου στη Βουλή εξελίχθηκε σε ολονύχτιο θρίλερ προκαλώντας έντονες τριβές στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Αιτία διαμάχης αποτέλεσε ο 13ος και ο 14ος μισθός, με τους μισούς υπουργούς να τάσσονται υπέρ της περικοπής έστω και αποσπασματικής σε ποσοστό έως 20% και τους άλλους μισούς να υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει υπερβεί κατά πολύ το αρχικό όριο της κόκκινη γραμμής

Η δεύτερη άποψη είχε αρκετούς θιασώτες που χαρακτήρισαν πολιτικό ολίσθημα της κυβέρνησης να ενδώσει στις πιέσεις των αξιωματούχων των Βρυξελλών και να προχωρήσει σε περικοπές επιδομάτων και δώρων ( Πάσχα, Χριστουγέννων) σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Όπως είπαν: «Αρκεί η νέα αύξηση της φορολογίας σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα και ΦΠΑ»!

Το θρίλερ με τον 13ο και τον 14ο μισθό για τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα συνεχίστηκε στην πλατεία Συντάγματος σε μαραθώνια σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην σύσκεψη, εκτός από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Φίλιππο Σαχινίδη συμμετείχαν και ανώτερα δημοσιονομικά κλιμάκια που έσβησαν και ξανάγραψαν για αρκετές φορές τα μέτρα της κυβέρνησης.

Έγκυρες πηγές πληροφόρησης ανέφεραν ότι η κατάσταση ήταν ρευστή με τις αποφάσεις για τον 13ο - 14ο μισθό και ότι την απόφαση θα έπαιρνε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.

Χθες βράδυ, πάντως ο Πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας προανήγγειλε τη λήψη σκληρών μέτρων για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να ζητήσει από τους δημοσίους υπαλλήλους να «τα βγάλουν πέρα με λιγότερα», είπε, «γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μην μπορεί να πληρωθεί, όχι μόνο ο 14ος μισθός, αλλά ο 5ος και ο 6ος και οι συντάξεις».Τόνισε ότι η λήψη δύσκολων και σκληρών αποφάσεων, που σε πολλές περιπτώσεις αδικούν, είναι αναγκαιότητα και όχι επιλογή.

«Πρώτα απ' όλα θα παλέψουμε να σώσουμε την πατρίδα, του Έλληνες πολίτες, τα παιδιά μας από το εφιαλτικό ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας». «Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου».

Κατά τις ίδιες πηγές τα μέτρα που «κλείδωσαν» αργά χθες βράδυ είναι:

* Αύξηση κατά δυο μονάδες των συντελεστών 9% και 19% του ΦΠΑ, που θα φθάσουν στο 11% και 21% αντίστοιχα, με στόχος την εξοικονόμηση 1,5 δις. ευρώ.

 * Αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα, σε ποσοστό έως 20% προκειμένου να εισπραχθούν έσοδα 1,2 δις. ευρώ.

* Επιβολή ΦΠΑ 25% σε είδη πολυτελείας, δηλαδή σε πίνακες ζωγραφικής, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

* Επιβολή ειδικού φόρου σε πανάκριβα αυτοκίνητα και σκάφη αναψυχής.

* Ρύθμιση για όσους δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις εισοδήματος, ΦΠΑ κ.λπ., με μικρή προσαύξηση και δυνατότητα ευνοϊκής εξόφλησης εφάπαξ με έκπτωση 10% ή σε δόσεις με έκπτωση 5%.

* Ενεργοποίηση σχεδίου είσπραξης για τα ληξιπρόθεσμα με δημιουργία «call center» στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, δηλαδή τηλεφωνικής όχλησης σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, με κατάσχεση και πλειστηριασμό των περιουσιακών τους στοιχείων σε περίπτωση μη ανταπόκρισης.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΣΟΚ3 | Μαρτίου 3, 2010 11:00 π.μ. | Reply
ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ!!ΕΛΕΟΣ!!
image description ΧΑΛΚΙΔΑ | Μαρτίου 3, 2010 12:29 μ.μ. | Reply
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ. Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΣΟΥ.
image description ΒΟΥΛΑ | Μαρτίου 3, 2010 12:26 μ.μ. | Reply
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΨΑΛΙΔΙ?ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ν'ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
image description ΘΕΟΔΩΡΟΣ | Μαρτίου 3, 2010 12:08 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ...
image description ΠΕΡΡΙ | Μαρτίου 3, 2010 1:25 μ.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΙΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ.
image description ΓΙΩΡΓΟΣ | Μαρτίου 3, 2010 1:19 μ.μ. | Reply
ΧΑΛΚΙΔΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙ ΤΟ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ?
ΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
image description ΄κξγηπξη΄κξ | Μαρτίου 3, 2010 1:45 μ.μ. | Reply
ΑΕΤΦΑΣΔΓΦΑΣΔΓΤΦΑ<ΔΓΑΔ
image description ΧΑΛΚΙΔΑ | Μαρτίου 3, 2010 1:43 μ.μ. | Reply
ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
image description ΣΤΕΦΑΝΟΣ | Μαρτίου 3, 2010 1:51 μ.μ. | Reply
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ !!!!!!!!ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !!!
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ !!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ !!!!!!ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ?????/
image description Επισκέπτης | Μαρτίου 3, 2010 3:51 μ.μ. | Reply
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ 35 ΕΤΙΑ.
Ο ΜΙΣΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ.
ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ
image description ΣΤΑΥΡΟΣ | Μαρτίου 3, 2010 3:46 μ.μ. | Reply
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ.πχ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΜΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 100.000,00€ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΙΜΗ 300.000,00€ ΜΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΞΙΑΣ 200.000,00€.ΝΠΙΔ πχ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΙΔΕΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΕΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΜΕ ΤΗΝ EURO ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΠΕΙΡΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΚΗ ΒΑΣΕΙ(ΑΓΡΟΤΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ )ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Ή ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.
image description ΜΕ | Μαρτίου 5, 2010 8:09 π.μ. | Reply
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 42% ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΛΙΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΤΟΜΩΝ(ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ) ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
image description ΜΑΓΚΥ | Μαρτίου 5, 2010 7:28 μ.μ. | Reply
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΙΝΔΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΩΝ
image description Καλαματιανός | Μαρτίου 9, 2010 5:40 μ.μ. | Reply
Τι να λέμε τώρα ή με πτώχευση ή χωρίς πτώχευσή ο ένας μισθός θα κοβόταν. Το φώναζε Μπαρόζο & Αλμούνια εδώ και πέντε χρόνια.Τώρα βέβαια και ο φίλος μου ο ΓΑΠ
όταν έλεγε ο ΜΠΟΥΛΗΣ ότι πρέπει να παρθούν επώδυνα και σκληρά μέτρα αυτός έταζε αυξήσεις στο όριο του πληθωρισμού.Όταν τον ρωτούσαν που θα τα βρει να τα δώσει ωρυόταν ότι θα τα βρει με την πάταξη της φοροδιαφυγής & το νοικοκύρεμα του σπάταλου κράτους. Όλα τα περίμενα ,αλλά να γράψει η ιστορία ότι ο γιος του μεγάλου ΑΝΔΡΕΑ θα ήταν αυτός που έγραφε το όνομά του στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που έκοψε επιδόματα και ολόκληρο μισθό δεν το περίμενα.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο