Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα 48ωρη απεργία στις Εφορίες.

ΣΕ ΝΕΑ 48ΩΡΗ απεργία, στις 8 και 9 Μαρτίου, προχωρούν οι εφοριακοί, όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Νέα 48ωρη απεργία στις Εφορίες.

ΣΕ ΝΕΑ 48ΩΡΗ απεργία, στις 8 και 9 Μαρτίου, προχωρούν οι εφοριακοί, όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΔΟΥ.

Οι εφοριακοί αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για πρόσθετες μισθολογικές περικοπές- πέραν του 10%- στα επιδόματα και το πάγωμα της εισοδηματικής πολιτικής και ζητούν άμεση στελέχωση των Εφοριών που λειτουργούν από τον περασμένο Μάιο χωρίς διευθυντές, υποδιευθυντές και τμηματάρχες.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Juan | Μαρτίου 2, 2010 10:47 π.μ. | Reply
Μπράβο παιδιά!!! Καλά να περάσετε το τετραήμερο!!!
Αν σας κάνει και καλό καιρό, θα είναι τζάμι!!!
image description 16 | Μαρτίου 2, 2010 12:07 μ.μ. | Reply
Aκαιρη η 48ωρη απαοργια των εφοριακων καθ οσον τα χρηματα τα οποια παιρνου δεν τα δικαιουνται,οχι δα και ΔΙΒΕΤΕ και οι καθαριστριες.
image description anliatsos | Μαρτίου 2, 2010 2:05 μ.μ. | Reply
Μην απαξιώνετε τους εφοριακούς, πολλοί από αυτούς, οι περισσότεροι έχουν μπει με γραπτούς διαγωνισμούς, είναι από τους καλύτερους αποφοίτους των οικονομικών σχολών με μεταπτυχιακά κλπ και προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η πάταξη της διαφθοράς δεν είναι ευθύνη των υπαλλήλων αλλά των κυβερνήσεων και των δικαστών. Η απλοποίηση και η αναμόρφωση του φορολογικού μας συτήματος επίσης είναι δουλειά των κυβερνήσεων. Οι μισθοί τους δεν είναι αυτοί που συκοφαντικά ακούγονται, απλά τους εξασφαλίζουν μία αξιοπρεπη διαβίωση και για πολλούς είναι μικρότεροι από αυτούς που θα έπερναν στον ιδιωτικό τομέα αναλόγως των προσόντων τους. Δεν είναι όλοι οι εφοριακοί καθαρίστριες.
Με την απαξίωση του κλάδου το μόνο που θα καταφέρει η κυβέρνηση είναι να μεγαλουργήσουν οι φοροφυγάδες, τα λαμόγια και οι κρατικοδίαιτοι γιατί ως γνωστόν όταν λείπει η γάτα (ή όταν τη γάτα την εξοντώσεις ηθικά και οικονομικά)χορεύουν τα ποντίκια.
Ας μου πει κάποιος ποιος είναι ο μισθός του εφοριακού των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας ...κλπ κλπ και αν η φορολογική πολιτική και ο φορολογικός έλεγχος ασκείται από ιδιώτες ή από δημοσίους υπαλλήλους.
Άλλο είναι η αξιοκρατία, ο εξορθολογισμός, η απλοποίηση και η παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα και άλλο η πλήρης ηθική και οικονομική απαξίωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών.
image description Γιάννης | Μαρτίου 2, 2010 2:15 μ.μ. | Reply
Είναι λαικίστικες και ανέφθινες ιο καταχωρήσεις ορισμένων που αναφέρονται συλλήβδην για τους αγράμματους , τους απατεώνες κ.λ.π. εφοριακούς . Δεν μας λέτε ρε μάγκες ποιοί υλοποιούν προϋπολογισμούς , πόσο αμοίβονται οι αντίστοιχοι στην ΕΟΚ . Μήπως πολλοί από εσάς που γράφετε , δώσατε εξετάσεις στο ΥΠΟΙΚ και αποτύχατε για αυτοί οι αγράμματοι και οι άσχετοι έγραψαν καλλίτερα από εσάς . Σταματήσθε το παραμύθι με τις 200 καθαρίστριες και τους 150 κλητήρες δείχνετε εμπάθεια και ζήλια . Σας μιλάω εγώ που είμαι συνταξιούχος 69 ετών με 45 χρόνια δουλειά , πρέπει να τους αντιμετωπίζετε σαν συνεργάτες , στο ίδιο καζάνι βράζετε με την πράγματι παλιοδουλειά που κάνουμε.
image description Υπάλληλος | Μαρτίου 3, 2010 9:43 π.μ. | Reply
Αφήστε τις ανοησίες επιτέλους. Δεν μπορείτε ούτε στο ελάχιστο να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας; Γνωρίζετε ότι μας "πονάει" κάθε απεργία γιατί μας στοιχίζει περίπου 100€ την ημέρα; Αγώνας γίνεται κάθε φορά να απεργήσουν όσο γίνεται περισσότεροι, γιατί άραγε; Μήπως γιατί οι απεργοσπάστες μισούν τα τετραήμερα;
image description ΕΛΕΟΣ | Μαρτίου 5, 2010 3:43 μ.μ. | Reply
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ.
ΕΞΑΛΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑ8ΕΣΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΙΣ8ΩΤΩΝ ΥΠΗΑΡΕΣΙΩΝ . ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ , ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΩΝΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ .ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. 8Α ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?
image description ΜΙΧΑΛΗΛ Π.... | Μαρτίου 6, 2010 10:59 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ....... ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ......ΟΥ ΝΑ.. ΧΑΘΕΙΣ
image description μμμμ | Μαρτίου 7, 2010 11:33 μ.μ. | Reply
να καταργηθει το δημοσιο!ολα απτο ιντερνετ μονοι μασ καλυτερα !.....................
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο