Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Ελληνική Στατιστική Αρχή .

Εν μέσω σφοδρών αντιπαραθέσεων για την Εξεταστική περί δημοσιονομικών στοιχείων.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Ελληνική Στατιστική Αρχή .

Εν μέσω σφοδρών αντιπαραθέσεων για την Εξεταστική περί δημοσιονομικών στοιχείων.
Με την αντιπαράθεση να κυριαρχεί μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα δημοσιονομικά στοιχεία κατά την περίοδο 2004 - 2009, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα και τη σύσταση της Ελληνικής Στατιστικής ως Ανεξάρτητης Αρχής.Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" | Φεβρουαρίου 26, 2010 4:27 μ.μ. | Reply
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΝΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ κλπ κλπ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΡΑΥΠΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
"ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ, ΣΑΝ ΨΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ"
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο