Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τον Μάιο ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

Σε 3 με 4 εβδομάδες αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και το σχέδιο νόμου για την απλούστευση της ίδρυσης επιχειρήσεων

Τον Μάιο ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

Σε 3 με 4 εβδομάδες αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και το σχέδιο νόμου για την απλούστευση της ίδρυσης επιχειρήσεων


Νόμο του κράτους θα αποτελεί έως τα μέσα Μαΐου ο νέος αναπτυξιακός νόμος, στις διατάξεις του οποίου θα προβλέπεται και η απλοποίηση των διαδικασιών αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων. Ταυτόχρονα, σε 3-4 εβδομάδες από σήμερα αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και το σχέδιο νόμου για την απλούστευση της ίδρυσης επιχειρήσεων.

Στις ανακοινώσεις αυτές προέβη ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αλέξανδρος Φούρλας, διευκρινίζοντας ακόμη ότι το ζήτημα που αφορά στην απλοποίηση της αδειοδότησης των μεταποιητικών επιχειρήσεων θα αντιμετωπιστεί μέχρι τον Ιούνιο, ενώ το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση εντός του προσεχούς Μαΐου.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description john | Φεβρουαρίου 25, 2010 1:32 μ.μ. | Reply
θα τα φανε και αυτα τα λεφτα
image description [email protected] | Μαρτίου 7, 2010 2:41 μ.μ. | Reply
σιγα μην υπαρχουν
image description [email protected] | Μαρτίου 7, 2010 2:43 μ.μ. | Reply
σιγα μην υπαρχουν
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο