Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανοικτή πρόσκληση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σε δημόσια διαβούλευση για την πιστοποίηση των λογιστικών - φοροτεχνικών γραφείων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Ιουλιανού 42-46, 10434, Αθήνα, Τηλ.: 2108253445, Fax: 2108253446, e-mail: [email protected], website: www.pofee.gr


ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Συνάδελφοι,

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε., πρωτοστατώντας στην υλοποίηση της απαίτησης του Κλάδου για θεσμική ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και των ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ μας και με αίσθημα ευθύνης ως Εκπρόσωπος του Κλάδου, σας απευθύνει την παρούσα ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συμμετοχής σε ένα τριμερή διάλογο με την παρουσίαση και των προτάσεων του Υπουργείου Οικονομικών, της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. , και της Επιχειρηματικής Κοινότητας

Μια συζήτηση με «ανοιχτά χαρτιά» :

• Επί των διατάξεων του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου που αφορούν την πιστοποίηση του Κλάδου και των βασικών αρχών των θέσεων της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών

• Επί των απαιτήσεων που έχει από τους Λογιστές - Φοροτεχνικούς η Επιχειρηματική Κοινότητα

• Επί της πρότασης που κατέθεσε η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στα αρμόδια Υπουργεία για την πιστοποίηση του Λειτουργήματος που ασκούμε

• Γιατί και με πιο τρόπο, μόνον, μέσω της πιστοποίησης του Κλάδου από το 2ημόσιο μπορούμε να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά την υλοποίηση της Φορολογικής Μεταρρύθμισης

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Εκπρόσωποι των Επαγγελματικών Οργανώσεων: Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.- Ε.Σ.Ε.Ε.- Ε.Β.Ε.Α.- Ε.Σ.Α.

Στην Ημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν

• Ο Υπουργός Οικονομικών κος Γεώργος Παπακωνσταντίνου

• Ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικών κος Ηλίας Πλασκοβίτης

• Ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κος Δημήτρης Γεωργακόπουλος

• Ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων κος Διομήδης Σπινέλλης

• Ο Ειδικός Γραμματέας ΥΠ.Ε.Ε. κος Ιωάννης Καπελέρης

Συνάδελφοι,

η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη για το μέλλον του Επαγγέλματός μας. Είναι στο χέρι μας να ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ το Επάγγελμά μας με τις αρχές και τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις προηγμένες χώρες. Καλείστε λοιπόν να καταθέσετε προφορικά ή εγγράφως την προσωπική ή την Συλλογική άποψή σας.
Παρακαλούμε όλους τους Συναδέλφους, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και του περιορισμένου, κατ’ ανάγκη χώρου, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή είτε με e-mail: [email protected] , είτε μέσω της ιστοσελίδας www.pofee.gr είτε στο τηλέφωνο της Γραμματείας: 210-8253445

Ημερομηνία : Παρασκευή 05/03/2010 και ώρα 13.00 σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον ακριβή τόπο θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Πανίδης Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description [email protected] | Μαρτίου 7, 2010 7:56 μ.μ. | Reply
nai kala
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο