Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των τελωνειακών

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων: Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, με απόφασή του, σήμερα, κήρυξε παράνομη την απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων.

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των τελωνειακών

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    ΝΙΚΗΣ 5-7

    10180 ΑΘΗΝΑ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2

    FAX: 210-3332559

    e-mail : [email protected]

   
    Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2010

   

    Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων:
    Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, με απόφασή του, σήμερα, κήρυξε παράνομη την απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων.
    Η απόφαση θα επιδοθεί σήμερα στους τελωνειακούς υπαλλήλους, οι οποίοι από αύριο οφείλουν να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ | Φεβρουαρίου 21, 2010 10:58 μ.μ. | Reply
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ "ΝΟΜΙΜΗ" ΑΠΕΡΓΙΑ ?? ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΝΟΜΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΠΕΡΓΙΑ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο