Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυτοκτονία εφοριακού με… άγριο παρασκήνιο

Την κορυφή του παγόβουνου σε μια σκανδαλώδη υπόθεση παράτυπων και κατευθυνόμενων επανελέγχων φορολογικών υποθέσεων με μεγάλο οικονομικό (και πολιτικό, σε ορισμένες περιπτώσεις…) αντικείμενο αποτελεί η χθεσινή αυτοκτονία ανώτερου υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του sofokleous10.gr.

 Αυτοκτονία εφοριακού με… άγριο παρασκήνιο

Την κορυφή του παγόβουνου σε μια σκανδαλώδη υπόθεση παράτυπων και κατευθυνόμενων επανελέγχων φορολογικών υποθέσεων με μεγάλο οικονομικό (και πολιτικό, σε ορισμένες περιπτώσεις…) αντικείμενο αποτελεί η χθεσινή αυτοκτονία ανώτερου υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του sofokleous10.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αυτόχειρας υπάλληλος Α.Ρ. ήταν ο ένας εκ των δύο ελεγκτών που είχαν αναλάβει με εντολή του οικονομικού επιθεωρητή Γ.Ζ. τον επανέλεγχο μεγάλης υπόθεσης εικονικών τιμολογίων, στην οποία εμπλέκεται γνωστή επιχείρηση ΜΜΕ της χώρας. Το ΣΔΟΕ, με ένα πόρισμα που όσοι το έχουν δει έχουν να αφηγούνται ότι θύμιζε διπλό τηλεφωνικό κατάλογο (!), είχε διαπιστώσει αρχικά κατά συρροή έκδοση και λήψη εικονικών τιμολογίων με σκοπό τη φοροδιαφυγή και είχε βεβαιώσει φόρους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Τα πρόστιμα αυτά βεβαιώθηκαν και από τον τακτικό έλεγχο, που έχει καθοριστική σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κατόπιν αιτήματος της επιχείρησης διατάχθηκε επανέλεγχος από τον οικονομικό επιθεωρητή Γ.Ζ. και ο φάκελος ανατέθηκε σε δύο ελεγκτές.  Κατά τρόπο αξιοθαύμαστο, ο επανέλεγχος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2008 με τη διαπίστωση, ότι δεν είχε ληφθεί ή εκδοθεί το παραμικρό εικονικό τιμολόγιο και τη διαγραφή του συνόλου των βεβαιωμένων φόρων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίεργη αυτή εξαφάνιση των πρόσθετων φόρων και προστίμων διερευνά τώρα ο εισαγγελέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, ο οποίος είχε καλέσει για περισσότερες εξηγήσεις τον ελεγκτή που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα πριν υποχρεωθεί να εξηγήσει τα… ανεξήγητα, αναφερόμενος ενδεχομένως και στις ισχυρές πολιτικές και υπηρεσιακές πιέσεις που δέχθηκε για να καταλήξει στο πόρισμά του.

Καλά πληροφορημένες πηγές στο υπ. Οικονομικών τονίζουν, ότι ο αυτόχειρας δεν κατατασσόταν στην κατηγορία των «κακόφημων» στελεχών των ελεγκτικών υπηρεσιών, αλλά είχε δεχθεί άγριες πιέσεις, που έφθαναν στα όρια του ανοικτού εκβιασμού, για να καταλήξει στο απαλλακτικό του για τη γνωστή επιχείρηση ΜΜΕ πόρισμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι στο υπουργείο Οικονομικών λειτούργησε για περισσότερα από δύο χρόνια, μέχρι και το 2008, ένας τουλάχιστον περίεργος μηχανισμός, τον οποίο φέρεται να καθοδηγούσε κορυφαίος υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου, με άριστες σχέσεις με την τότε πολιτική ηγεσία, ο οποίος σήμερα έχει συνταξιοδοτηθεί.

Ο μηχανισμός αυτός, που λειτούργησε υπό την καθοδήγηση του ανώτερου στελέχους Β.Σ., είχε ανοίξει ένα… ευρύχωρο παράθυρο για τη διαγραφή βεβαιωμένων φόρων, ο οποίος λειτουργούσε υπέρ φορολογουμένων, φυσικών και νομικών προσώπων, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Όπως καταγγέλλεται από πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, στη διάρκεια της λειτουργίας του, ο συγκεκριμένος μηχανισμός προχώρησε σε αμφίβολης νομιμότητας επανελέγχους, κοινός παρονομαστής των οποίων ήταν η μείωση σε βαθμό… εξαφάνισης των βεβαιωμένων φόρων.

Στελέχη του υπουργείου που είναι σε θέση να γνωρίζουν ορισμένους από τους φακέλους που επανελέγχθηκαν με τέτοιες διαδικασίες, υπό την καθοδήγηση του Β.Σ., υπολογίζουν σε κολοσσιαία ποσά τους φόρους που έκαναν… φτερά από τα κρατικά ταμεία, κάνοντας λόγο για απώλειες που ενδέχεται να μετρώνται και σε δισεκατομμύρια ευρώ!

Η τραγική κατάληξη του Α.Ρ., τονίζουν οι ίδιες πηγές, θα πρέπει να δώσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και τις εισαγγελικές αρχές το έναυσμα για μια πλήρη διερεύνηση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης, που όλα δείχνουν ότι δεν είναι καθόλου άσχετη με την απρόσμενη κατάρρευση των φορολογικών εσόδων τα τελευταία χρόνια, που ήταν μία από τις κυριότερες αιτίες της σημερινής δημοσιονομικής κρίσης.

Πηγή http://www.sofokleous10.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΚΑΝΕΝΑΣ | Φεβρουαρίου 18, 2010 8:53 π.μ. | Reply
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια στην Ελλάδα του 2010.
Ακούς εκεί, Έλληνας να κλέβει Έλληνα!
image description Μανώλης | Φεβρουαρίου 18, 2010 8:35 π.μ. | Reply
Τι θα πει Β.Σ., Α.Ρ., Γ.Ζ.; Γιατι δεν μας λένε και την γνωστή επιχείρηση ΜΜΕ; Καιρός να βγούν όλα στην φόρα. Όχι αρχικά και "μάντεψε ποιος". Ξεκάθαρα πράγματα εδώ και τώρα. ΔΕΝ θα πληρώσω εγώ πάλι το ΜΑΡΜΑΡΟ.
image description GUS | Φεβρουαρίου 18, 2010 8:49 π.μ. | Reply
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
image description ΧΑΛΚΙΔΑ | Φεβρουαρίου 18, 2010 9:59 π.μ. | Reply
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
image description 1234 | Φεβρουαρίου 18, 2010 9:00 π.μ. | Reply
Γι αυτό μια δουλειά ή μπορείς να την κάνεις και την αναλαμβάνεις, ή αν δεν μπορείς δεν αναλαμβάνεις. Γιατι σε διαφορετική περίπτωση εξευτελίζεσαι. π.χ. η δουλειά του πρωθυπουργού. Ανάλαβε κάποιος ανίκανος να τιθασεύσει τα τρωκτικά του δημοσίου και τους ανθρώπους του χώρου του γι'αυτό μέχρι τον Οκτώβριο 2009 γίνονταν πανηγύρι το οποίο τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι. ΚΑι επι τέλους πόσοι είναι αυτοί που κρατούσαν τα μεγάλα πόστα σε υπουργεία , μεγάλες ΔΟΥ κλπ. Δεν μπορεί να τους ξετινάξουν και να τους στείλουν φυλακή??(όσους είναι ένοχοι??)
image description Roldan | Φεβρουαρίου 18, 2010 9:44 π.μ. | Reply
Παιδιά το ALTER και το συγκρότημα Κουρή δεν είχαν κατηγορηθεί παλαιότερα για έκδοση και λήψη εικονικών τιμολογίων; Και τελικά ω του θαύματος απαλλάχθηκαν; Μπααα, σύμπτωση θα είναι...
image description ΤΑΣΟΣ | Φεβρουαρίου 18, 2010 10:22 π.μ. | Reply
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ "ΦΥΛΑΚΗ - ΤΩΡΑ", ΠΡΩΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ, ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ "ΚΛΕΒΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ
ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.
ΚΟΙΝΟΣ "ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ" ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ"."ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ"
image description αγαθιάρης | Φεβρουαρίου 18, 2010 11:32 π.μ. | Reply
Δεν πιστεύω λέξη από το ρεπορτάζ. Κακοήθιες του χειρίστου είδους
image description ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ | Φεβρουαρίου 18, 2010 11:34 π.μ. | Reply
ΤΥΦΛΑ ΝΑ΄ΧΕΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο Λ Ο Υ Σ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ.
image description ΛΟΓΙΣΤΗΣ | Φεβρουαρίου 18, 2010 11:11 π.μ. | Reply
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ρ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
image description gaidarakos | Φεβρουαρίου 18, 2010 11:58 π.μ. | Reply
Ω! τι έκπληξις!!
image description Δ.Π. | Φεβρουαρίου 18, 2010 11:08 π.μ. | Reply
ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?
ΟΝΟΜΑΤΑ...ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ??
ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
image description Β.Τ | Φεβρουαρίου 18, 2010 1:46 μ.μ. | Reply
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
image description Επισκέπτης | Φεβρουαρίου 18, 2010 2:01 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ.
ΑΛΛΑ ΜΠΑ....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΕΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ.

image description ΑΘΗΝΑ | Φεβρουαρίου 18, 2010 2:11 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.....
image description ang | Φεβρουαρίου 18, 2010 3:58 μ.μ. | Reply
Τι κριμα ν'αυτοκτονησει ο υπαλληλος και ο κυριος αυτουργος-οι να ζουν και
ν'απολαμβανουν.Τελικα αυτη δεν ειναι χωρα!Ο καθε εκλεγμενος και κυβερνητικος
κανει οτι θελει οπου θελει και ουτε γατα ουtε ζημια.Λυπαμαι που ζω σ'αυτη τη
χωρα δυστυχως....
image description Στέφανος | Φεβρουαρίου 18, 2010 3:41 μ.μ. | Reply
Ναι ρε παιδία ΟΝΟΜΑΤΑ όχι συντομογραφίες! αν δεν μαθαίνουμε ποιος μας κλέβει ποιός κόβει τον 14ο μισθό μου, ποιός υπονομεύει το μέλλον μου τι να το κάνω το ρεπορτάζ?? Τι φοβόμαστε δηλαδή?? για το λόγο αυτό όλοι θα κατέβουμε στους δρόμους ας μπούνε κάποιοι φυλακή! ας δημευτούν κάποιες περιουσίες ΟΧΙ όλοι στο απυρόβλητο.....
image description ΑΘΗΝΑ | Φεβρουαρίου 18, 2010 4:08 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ 14 ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
image description ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ | Φεβρουαρίου 18, 2010 4:59 μ.μ. | Reply
ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ=
1. ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΛΠ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!
image description ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ | Φεβρουαρίου 18, 2010 4:08 μ.μ. | Reply
ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ= 1. ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΛΠ. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!
image description ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ | Φεβρουαρίου 18, 2010 5:19 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ...Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!
image description mixlapa | Φεβρουαρίου 18, 2010 6:53 μ.μ. | Reply
ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..............
image description GMX | Φεβρουαρίου 18, 2010 7:23 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΟΣΩΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!!
ΜΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.ΑΛΛΑ!!!ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ !!!!ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ 36 ΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
image description Τίμος Λ. | Φεβρουαρίου 18, 2010 9:31 μ.μ. | Reply
Εμείς οι ασχολούμενοι με τα οικονομικά των επιχειρήσεων, λογιστές και φορολογικοί σύμβουλοι, προτού μπούμε στον πειρασμό να ρίξουμε τον λίθο και το ανάθεμα σε όλο αυτό το σύστημα της διαφθοράς που όλος ο λαός γνωρίζει και οι περισσότερες επιχειρήσεις βιώνουν, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας ως προς την συμβολή μας στην διάπραξη του αδικήματος του χρηματισμού τους ή να το θέσω αλλιώς πόσοι από μας συμβάλλαμε στην αποκάλυψη τέτοιων νοσηρών φαινομένων που δυστυχώς έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να είναι η εξαίρεση.
image description ΣΤΕΛΙΟΣ | Φεβρουαρίου 18, 2010 10:55 μ.μ. | Reply
Στον ΑΛΤΕΡ αναφέρεται το κείμενο!!! Το είπε μόνο ο ΣΚΑΙ στις ειδήσεις σήμερα 18/2! Γιατί άραγε?Κύριοι Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλε και λοιποί φωστήρες μήπως πρέπει να σας στείλουμε από κεί που ήρθατε επιτέλους και εσάς?Μειώσεις μισθών ζητάς κύριε υπουργέ? Μη σου πω τί θα πάρεις γιατί θαμεκόψει η λογοκρισία...
image description JM | Φεβρουαρίου 18, 2010 11:03 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ή ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ?
ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ
ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
image description Seagull | Φεβρουαρίου 19, 2010 12:49 π.μ. | Reply
Εδώ φαινεται οτι υπάρχει φοβερό κύκλωμα. Επιθεωρητές,πολιτικά πρόσωπα,υψηλόβαθμα στελέχη του Υπ. Οικονομικών, εισαγγελείς πίεσαν με μαφιόζικο τρόπο έναν υπάλληλο διατάσοντας τον ουσιαστικά να κάνει επενέλεγχο σε υπόθεση εικονικών τιμολογίων πασίγνωστου μεγαλοεκδότη μεγάλης αξίας διαγράφοντας πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρω.Είναι να τρελλένεται κανείς.Το ίδιο το Υπουργείο (ή τέλος πάντων οι διοικητικοί του μηχανισμοί)να πιέζει να διαγράψει πρόστιμα εις βάρος του!!!και να την πληρώνει ένας υπάλληλος ελεγκτής που το μοιραίο λάθος του ήταν να υποκύψει στις εντολές των ανωτέρων του.και τελικά όλοι να βγαίνουν ''λάδι'' και το χειρότερο όλα τα ΜΜΕ να πάνε να αποσιωπήσουν το γεγονός.
image description Violator | Φεβρουαρίου 19, 2010 11:52 π.μ. | Reply
Σχόλιο? Τι να σχολιάσεις? Αυτοκτόνησε ο άνθρωπος & ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και η ελληνική πραγματικότητα θα συνεχίσει όπως πάντα να'ναι η ίδια, εφόσον όλοι εμείς δεν επιζητούμε πράγματι την αλλαγή...
image description ΚΑΤΕΡΙΝΑ | Φεβρουαρίου 19, 2010 1:51 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ 14ο μισθο ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...
image description Theo | Φεβρουαρίου 19, 2010 1:32 μ.μ. | Reply
Εγώ πιστεύω (αλλά δεν έχω παρακολουθήσει το ρεπορταζ) ότι τον "φάγαν" για να μην μιλήσει! Διότι αν αληθεύουν κι όσα ειπώθηκαν ότι ο επανέλεγχος αποτέλεσε αντικείμενο πιέσεων, τότε θεωρήσαν πως κατά τη διαδικασία της εξέτασης θα αποκάλυπτε πρόσωπα και καταστάσεις, επομένως...τον "φάγαν".

Από εκεί και πέρα κι εγώ συμφωνώ ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν ονομαστικά ορισμένοι που φάγαν σημαντικά ποσά (με δημεύσεις περιουσιών κλπ), ωστόσο δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Καλό μας κουράγιο διότι μόνοι μας θα το περάσουμε κι αυτό!!!
(που λέει και το λαϊκό άσμα)
image description GIPSY PRINCE | Φεβρουαρίου 19, 2010 3:02 μ.μ. | Reply
ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΔΛΔ?ΒΡΑΣΤΟ/ΤΗΓΑΝΗΤΟ/BARBEQUE/ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ Η ΦΟΡΝΟΥ?ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΑΛΑΤΑ?ΤΟΥ ΣΕΦ /ΙΤΑΛΙΚΗ/ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΠΙΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ/ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ/
Υ.Σ.ΣΟΔΙΤΣΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΜΟΝΟ COCA-COLITSA?
image description ΡΣ | Φεβρουαρίου 19, 2010 3:03 μ.μ. | Reply
ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ . ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ .
image description ΚΤ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΡ Η ΤΣ | Φεβρουαρίου 19, 2010 3:12 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΊ ΠΛΗΡΩΣ .
ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΑΙΓΙΝΑ ΚΛΠ .
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ . ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
image description ΓΙΩΡΓΟΣ/ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ | Φεβρουαρίου 19, 2010 7:55 μ.μ. | Reply
ΜΕ ΡΩΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ?ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ .ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!)ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!ΣΥΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!ΠΡΟΤΟΥ ΧΑΘΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
image description Επισκέπτης | Φεβρουαρίου 22, 2010 3:35 μ.μ. | Reply
Δεν θεωρώ ότι ο υπάλληλος αυτός χρηματίστηκε και χαίρομαι που οι περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη-με εξαίρεση ελάχιστους. Πλέον, στην ελλάδα που ζούμε έχουμε καταλήξει να αμφιβάλουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Όμως, αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα όπως και το άμεσο περιβάλλον του, στο οποίο ανήκω. Για ένα πράγμα μπορώ να είμαι σίγουρη, δεν θα έφτανε στην αυτοκτονία αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη, αν δεν υπήρχε Παρακράτος. Στην ελλάδα του σήμερα επιβιώνουν τα γιαπικοειδή τέρατα, όχι οι άνθρωποι. Είμαστε συνυπεύθυνοι όσο τους αφήνουμε να άγουν και να φέρονται...Ας μην ξεχνάμε ότι το βόλεμα έχει το τίμημά του και συνήθως είναι πολύ ακριβό...
ΥΓ: οι λέξεις ελλάδα, δικαιοσύνη, γράφονται πλέον με μικρά σε αντίθεση με τη λέξη Παρακράτος...
image description ΑΘΗΝΑ | Φεβρουαρίου 23, 2010 11:04 π.μ. | Reply
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 14 ΜΙΣΘΟ .ΟΛΟΙ!!!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΤΕΡΜΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ.
image description Επισκέπτης | Φεβρουαρίου 23, 2010 12:20 μ.μ. | Reply
- . , . , , . ,
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο