Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Νέα αναβάθμιση εφαρμογής EXPRESS IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - Εντυπα Οικονομικού έτους 2010

Μπορείτε να κατεβάσετε από τον κόμβο μας την νέα αναβάθμιση (ver. 1.28) της εφαρμογής EXPRESS IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ στην οποία εμπεριέχονται τα έντυπα Ε3, Ε5 οικονομικού έτους 2010.

Μπορείτε να κατεβάσετε από τον κόμβο μας την νέα αναβάθμιση (ver. 1.28) της εφαρμογής EXPRESS IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ στην οποία εμπεριέχονται τα έντυπα Ε3, Ε5 οικονομικού έτους 2010. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα προιόντα του κόμβου ή επιλέξτε εδώ για την αναβάθμιση της εφαρμογής σας.


Ολοκληρώθηκε η εξ' ολοκλήρου νέα εφαρμογή Εxpress ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ σε νέο περιβάλλον με νέες δυνατότητες και Web base λειτουργίες. Εκκρεμούν τα video οδηγιών. Επειδή το κλειδί πλέον θα είναι usb η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μέσα Μαΐου 2010.

Σύντομα θα υπάρχει και ενότητα ενημέρωσης με αναλυτικές εικόνες και video
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο