Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απόσυρση ΙΧ: Την Τετάρτη ξεκινά η καταβολή των χρημάτων.

10 Φεβρουαρίου ανοίγει το σύστημα εξόφλησης των οικονομικών κινήτρων απόσυρσης και αντικατάστασης παλαιών ΙΧ. Η Θεσσαλονίκη δεν δέχεται ακόμη αιτήσεις για το κίνητρο της αντικατάστασης.Οι τράπεζες σκληραίνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και τους αντιπροσώπους.

Απόσυρση ΙΧ: Την Τετάρτη ξεκινά η καταβολή των χρημάτων.

10 Φεβρουαρίου ανοίγει το σύστημα εξόφλησης των οικονομικών κινήτρων απόσυρσης και αντικατάστασης παλαιών ΙΧ. Η Θεσσαλονίκη δεν δέχεται ακόμη αιτήσεις για το κίνητρο της αντικατάστασης.Οι τράπεζες σκληραίνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και τους αντιπροσώπους.

Ανάσα για την αγορά αυτοκινήτου αλλά και για τους 75.000 ιδιοκτήτες οχημάτων αναμένεται να αποτελέσει η 10η Φεβρουαρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η καταβολή των οικονομικών κινήτρων της απόσυρσης αλλά και της αντικατάστασης παλαιών οχημάτων.

Ο λόγος της καθυστέρησης εξόφλησης των δικαιούχων αφορούσε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος το οποίο θα έχουν όλες οι υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών όλης της χώρας και θα είναι συνδεδεμένο online με το υπουργείο Οικονομικών αλλά και με τις τράπεζες καθώς τα χρήματα θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ωστόσο επειδή το σύστημα θα ανοίξει στις 10 Φεβρουαρίου και θα είναι online όλες οι υπηρεσίες των Νομαρχιών όλης της χώρας μπορεί να παρατηρηθούν κάποια προβλήματα αρχικά εξαιτίας της μεγάλης επιβάρυνσης του δικτύου ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν πως όλα τα εξελιχθούν ομαλά.

Πηγή Ημερησία

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Money Penny | Φεβρουαρίου 12, 2010 10:38 μ.μ. | Reply
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πότε θα καταβληθεί το οικονομικό κίνητρο της απόσυρσης (όχι της αντικατάστασης) στον Νομό Θεσσαλονίκης. Υπάρχει κάποια έγκυρη ενημέρωση; Φυσικά στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης δεν απαντούν σε κανένα τηλέφωνο!!!
image description διονυσης | Φεβρουαρίου 23, 2010 12:24 π.μ. | Reply
εγω ξερω παιδια τα λεφτα θα τα παρουμε οταν θα παμε συνταξη τωρα ειμαι 21 σε 44 χρονια θα τα παρουμε σαν σινταξι οχι στι χερι
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο