Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΙΚΑ - Από 1/3/2010 αλλάζει ο τρόπος πιστοποίησης στο διαδίκτυο, των εργοδοτών που εκτελούν Ιδιωτικά Οικοδομικά - Ιδιωτικά Τεχνικά και Δημόσια Έργα

4 Φεβρουάριου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Διοίκηση του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους εργοδότες, ενημερώνει πως από 1/3/2010 αλλάζει ο τρόπος πιστοποίησης στο διαδίκτυο, των εργοδοτών που εκτελούν Ιδιωτικά Οικοδομικά - Ιδιωτικά Τεχνικά και Δημόσια Έργα και προκειμένου να υποβάλουν Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, θα πρέπει:
Δελτίο Τύπου

  Η Διοίκηση του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους εργοδότες, ενημερώνει πως από 1/3/2010 αλλάζει ο τρόπος πιστοποίησης στο διαδίκτυο, των εργοδοτών που εκτελούν Ιδιωτικά Οικοδομικά - Ιδιωτικά Τεχνικά και Δημόσια Έργα και προκειμένου να υποβάλουν Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, θα πρέπει:

- Οι εργοδότες Ιδιωτικών Οικοδομικών Έργων να πιστοποιούνται για κάθε έργο ξεχωριστά (για κάθε ΑΜΟΕ ξεχωριστό pin - puk). - Οι ανάδοχοι Δημοσίων Οικοδομοτεχνικών Έργων ή Ιδιωτικών Τεχνικών Έργων:
Να πιστοποιούνται για κάθε έργο τους ξεχωριστά.
Να δηλώνουν στοιχεία υπεργολάβου (Επωνυμία και ΑΦΜ), εάν τμήμα του έργου εκτελεστεί υπεργολαβικά, προκειμένου ο υπεργολάβος να υποβάλει ξεχωριστή Α.Π.Δ. για τους εργατοτεχνίτες που απασχολεί.
Να ενημερώνουν το σύστημα με διαγραφή συγκεκριμένου υπεργολάβου μετά τη λήξη της κάθε εργολαβίας.
- Οι υπεργολάβοι να δηλώνουν εκτός από τα στοιχεία τους, τα στοιχεία του έργου και του αναδόχου, προκειμένου να πιστοποιηθούν.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι ήδη πιστοποιημένοι χρήστες θα πρέπει να πιστοποιηθούν εκ νέου.

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος www.ika.gr.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ       

&                          

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης