Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής που συνέστησε ο Υπουργός Οικονομικών για τα δημοσιονομικά και στατιστικά στοιχεία

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απέστειλε, σήμερα, στον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, για να συζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής,

Ανακοίνωση σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής που συνέστησε ο Υπουργός Οικονομικών για τα δημοσιονομικά και στατιστικά στοιχεία

Αθήνα, 01 Φεβρουαρίου 2010:

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απέστειλε, σήμερα, στον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, για να συζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το πόρισμα της ανεξάρτητης Επιτροπής, που σύστησε με Υπουργική Απόφασή του, στις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να καταγράψει το πρόβλημα των δημοσιονομικών στατιστικών και να κάνει προτάσεις θεσμικών παρεμβάσεων. Την Επιτροπή αποτελούν πρόσωπα από την Τράπεζα της Ελλάδος, το Επιστημονικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο