Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. υπάρχει προφορική διαβεβαίωση για παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή του ΦΠΑ μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2010.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. υπάρχει προφορική διαβεβαίωση για παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή του ΦΠΑ μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2010.

Επίσης σύμφωνα με ανακοινώσεις των τραπεζών η παράταση αυτή ισχύει μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου 2009.

Αναμένουμε σήμερα και την απόφαση του υπουργείου  οικονομικών με περισσότερες διευκρινήσεις .



Η σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

-------

Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 (12:50΄)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριοι,

Ανταποκρινόμενοι στα επείγοντα αιτήματα Συναδέλφων από όλη την Ελλάδα δεν παραμείναμε μόνον στο γραπτό μας αίτημα για παράταση στην υποβολή του Φ.Π.Α. έτσι στις τηλεφωνικές μας ερωτήσεις λάβαμε την προφορική διαβεβαίωση από αρμόδιο Υπηρεσιακό παράγοντα του Υπουργείου Οικονομικών ότι η ηλεκτρονική υποβολή του Φ.Π.Α. θα παραταθεί  μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2010, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας για μεγαλύτερη διάρκεια.

Λεπτομέρειες θα υπάρχουν στην σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου εντός της σήμερον.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Πανίδης  Αβραάμ                                                           Πατέλης Γ. Νικόλαος


Σχετική ανακοίνωση τράπεζας

---
Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, παρατείνεται η είσπραξη του Φ.Π.Α. μέχρι και την Παρασκευή 29/01/2010.
---




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο