Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για τη δημιουργία αποθεματικού ύψους 10%

Το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης προβλέπει τη δημιουργία αποθεματικού ύψους 10%, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτων αναγκών εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για τη δημιουργία αποθεματικού ύψους 10%

Το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης προβλέπει τη δημιουργία αποθεματικού ύψους 10%, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτων αναγκών εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπέγραψε σήμερα Υπουργική Απόφαση για τη δημιουργία αυτού του αποθεματικού. Το αποθεματικό δημιουργείται με τη μείωση των πιστώσεων του προϋπολογισμού όλων των Υπουργείων κατά 10%, εκτός μισθών και συντάξεων, και τις δαπάνες εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους.

Επίσης, για τον καλύτερο έλεγχο των δαπανών, η Κυβέρνηση προχωρά σε αποδέσμευση των πιστώσεων σε μηνιαία βάση και την παρακολούθηση των δαπανών και αναλήψεων υποχρεώσεων από μεικτές ομάδες στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών και των άλλων Υπουργείων.

Δείτε το συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο