Ειδήσεις Τεχνολογία

Microsoft: Aναβάθμιση ασφαλείας για Internet Explorer .

Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες του Internet Explorer την απαιτούμενη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

Microsoft: Aναβάθμιση ασφαλείας για Internet Explorer .


Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες του Internet Explorer την απαιτούμενη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.

Η εταιρία εργάστηκε εντατικά για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης λύσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κενών ασφαλείας που εντοπίστηκαν στον Internet Explorer.

Η αναβάθμιση αυτή παρέχει προστασία μόνο εφόσον εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Συγκεκριμένα, εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή ?Αυτόματες Ενημερώσεις? (Automatic Updates) τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε από την επιλογή ?Προγράμματα? στην ?Ενημέρωση των Windows? (?All Programs? =>?Windows Updates?) και να ελέγξετε τις καινούργιες ενημερώσεις, ώστε να τις ?κατεβάσετε? στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας και μέσω του link: http://update.microsoft.com.

Ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί το ασφαλέστερο εργαλείο περιήγησης στο Διαδίκτυο. H Microsoft συστήνει στους χρήστες μια σειρά από ενέργειες όπως, η αναβάθμιση στον Internet Explorer 8, η τακτική ενημέρωση των εφαρμογών anti-virus που διαθέτουν και η διατήρηση στο υψηλότερο επίπεδο των ρυθμίσεων ασφαλείας για μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τον Internet Explorer 8 από την ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.microsoft.com/hellas/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο