Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αποκλείει αύξηση του ΦΠΑ ο υφυπουργός Οικονομικών.

Κατηγορηματικός σε ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ εμφανίστηκε ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αποκλείει αύξηση του ΦΠΑ ο υφυπουργός Οικονομικών.
Κατηγορηματικός σε ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ εμφανίστηκε ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

 Ο Φίλιππος Σαχινίδης τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ και ότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών, όσο και ο πρωθυπουργός έχουν απαντήσει αρνητικά στο συγκεκριμένο ζήτημα.

"Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα της χώρας μας, δηλαδή η υστέρηση φορολογικών εσόδων, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι συντελεστές είναι χαμηλοί, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπήρχαν φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί.", δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Σαχινίδης πρόσθεσε: "Εμείς λοιπόν λέμε ότι δεν έχουμε κανέναν κίνδυνο να αυξήσουμε το συντελεστή του ΦΠΑ. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι να βάλουμε ξανά τις φορολογικές αρχές να δουλέψουν, να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους, να κάνουμε διασταυρωτικούς ελέγχους και να αποκαταστήσουμε την φοροδοτική ικανότητα της οικονομίας και βεβαίως να πετύχουμε τους στόχους μας".

Πηγή Ελευθεροτυπία

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο