Τέλος στα σενάρια για ενιαίο ΦΠΑ.

Οικονομικές Ειδήσεις

12 Ιανουάριος 2010
Κατηγορηματική διάψευση στα σενάρια που ήθελαν επιβολή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής. «Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία πρόταση και καμία εισήγηση», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα μαζικής κατανάλωσης. Taxheaven.gr

Τέλος στα σενάρια για ενιαίο ΦΠΑ.
   
Κατηγορηματική διάψευση στα σενάρια που ήθελαν επιβολή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής. «Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία πρόταση και καμία εισήγηση», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα μαζικής κατανάλωσης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα δημόσιεύματα σχετικά με την επίμαχη τροπολογία για τη φορολόγηση γονικών παροχών και κληρονομιών και τα περί αντίδρασης από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλο, ο κ. Πεταλωτής διευκρίνισε πως ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η κυβέρνηση θα προστατέψει τη συνταγματικότητα της εν λόγω ρύθμισης, ενώ όπως έκανε γνωστό, ο πρωθυπουργός ζήτησε την αποσαφήνιση της τροπολογίας.