Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σε ισχύ τίθεται το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων

15 Δεκέμβριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σε ισχύ τίθεται το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Oπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου μετά από συνεννόηση με τους Εμπορικούς Συλλόγους του Λεκανοπεδίου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί ως ακολούθως :
Εορταστικό ωράριο

   Σε ισχύ τίθεται το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Oπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου μετά από συνεννόηση με τους Εμπορικούς Συλλόγους του Λεκανοπεδίου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί ως ακολούθως :

    Τις καθημερινές από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ τα καταστήματα θα είναι ανοικτά, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και την Πέμπτη 24 του μήνα και παραμονή Χριστουγέννων και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί 9 πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

    Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, Σάββατο 26 του μήνα και Κυριακή 27 του μήνα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και επίσης κλειστά θα είναι τα καταστήματα και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009.

    Από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010, επανέρχεται το χειμερινό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.


ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης