Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

ΟΑΕΕ - 'Εκτακτη ενίσχυση κοινωνικής αλληλεγγύης 2009

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών θα καταβάλλει την Ενίσχυση (Επίδομα) Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως εξής: ..

'Εκτακτη ενίσχυση κοινωνικής αλληλεγγύης 2009

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών θα καταβάλλει την Ενίσχυση (Επίδομα) Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως εξής:

- Στους συνταξιούχους "πρώην ΤΕΒΕ και ΤΣΑ", την "Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009" (μαζί με το Δώρο Χριστουγέννων), εφόσον λαμβάνουν ΕΚΑΣ ή πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που προβλέπονται *  και έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη από το Ταμείο.


- Στους συνταξιούχους "πρώην ΤΑΕ", την "Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010" (μαζί με την σύνταξη Ιανουαρίου), με βάση τα ίδια κριτήρια. Στην κατηγορία αυτή ενδέχεται να ενταχθεί μικρός αριθμός δικαιούχων πρώην ΤΕΒΕ για τους οποίους προαπαιτείται έλεγχος για να καταβληθεί η ενίσχυση.

Επισημαίνεται ότι:

- Σε συνταξιούχους που λαμβάνουν δύο ή περισσότερες συντάξεις ή εργάζονται, η Ενίσχυση θα καταβληθεί από το φορέα που κάνει κρατήσεις περίθαλψης.
- Στις συντάξεις θανάτου, η Ενίσχυση επιμερίζεται στους δικαιούχους ανάλογα με το ποσοστό σύνταξης.

* δηλαδή τα εισοδήματά τους κατά το οικονομικό έτος 2009 δε ξεπερνούν αθροιστικά τα κριτήρια χορήγησης ΕΚΑΣ έτος 2008 ως προς το ατομικό και οικογενειακό εισόδημα.
Συγκεκριμένα:  Ατομικό φορολογητεό εισόδημα 9.042,16 €
                        Οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα 14.070,73 €
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο