Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών

Ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ


Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει με αφορμή την υποβληθείσα στις 24/11/09 από την ΕΦΕΕΑ πρόταση – έκκληση προς τον Πρόεδρο και την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με περιεχόμενο την εγγραφή σαν ισότιμα μέλη στο ΟΕΕ και ετέρων συναδέλφων οι οποίοι στερούνται των απαραιτήτων τυπικών προσόντων για την εγγραφή τους, ότι επικροτεί και συνυπογράφει την εν λόγω πρόταση – έκκληση, καθόσον συμβάλλει αποφασιστικά στην συσπείρωση και ενότητα του κλάδου των λογιστών – φοροτεχνικών.Με εκτίμηση
 
Για τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο