Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κείμενο 11 σημείων για το ασφαλιστικό .

Πρεμιέρα την Τρίτη, της επιτροπής των 11 επιστημόνων που επελέγησαν από τους φορείς και την κυβέρνηση για να επεξεργαστούν τις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του ασφαλιστικού.

Κείμενο 11 σημείων για το ασφαλιστικό .

Πρεμιέρα την Τρίτη, της επιτροπής των 11 επιστημόνων που επελέγησαν από τους φορείς και την κυβέρνηση για να επεξεργαστούν τις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του ασφαλιστικού.

Ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να καταθέσει κείμενο έντεκα σημείων προς συζήτηση.

Ξεχωριστά και με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου θα γίνει η συζήτηση για το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Ρωμανιάς, επιστημονικός συνεργάτης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είπε ότι έχουν τεθεί πέντε ενότητες αποφάσεων.

Τόνισε ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ούτε καν στη δεύτερη αν δε λυθεί το πρώτο ζήτημα, από που θα δοθούν τα χρήματα για τη χρηματοδότηση.

Είπε επίσης ότι έχουν τεθεί κόκκινες γραμμές, καθώς δεν γίνεται συζήτηση για θέματα όπως η αύξηση των ορίων ηλικίας ή μείωση των συντάξεων.

Διευκρίνισε ότι η επιτροπή έχει ορίζοντα μέχρι τις 30 Απριλίου 2010 και έως το καλοκαίρι του ίδιου έτους θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή η όποια αλλαγή.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο