Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

Νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

                                       
Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο       Τ  Υ  Π  Ο  Υ

Συνεδρίασε σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2009, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 29ης Νοεμβρίου 2009, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προεδρείου.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, στα αξιώματα του Προεδρείου της ΕΣΕΕ εξελέγησαν οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΓΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΑΝ / ΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝ / ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, ο νέος Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης δήλωσε  την πρόθεση της νέας Διοίκησης της ΕΣΕΕ  να χειριστεί άμεσα τα φλέγοντα θέματα της ελληνικής οικονομίας, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τις εργασιακές σχέσεις και θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους συναδέλφους, δυναμικά ανά την χώρα.

Η ΕΣΕΕ θα συμμετάσχει με τεκμηριωμένες θέσεις στον διάλογο με την Κυβέρνηση και τους Κοινωνικούς Εταίρους.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο