Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Συγκρότηση Σε Σώμα Νέου Δ.Σ.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών - Πειραιώς για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Βερανζέρου 34 Τ.Κ. 104-38 Αθήνα - E-mail : [email protected]
 
Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της ΕΦΕΕ Αθηνών - Πειραιώς

Στις 2 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών - Πειραιώς για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα διοικήσει την Ένωση για την επόμενη τριετία, σε συνεδρίασή του την ίδια ημέρα συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος :    Κορομηλάς Γεώργιος
Α’ Αντιπρόεδρος :    Βακρινός Κωνσταντίνος
Β’ Αντιπρόεδρος :    Αλωνιάτης Απόστολος
Γενική Γραμματέας :    Γιαννουλάτου Ειρήνη
Ταμίας :    Ευστρατιάδης Δαμιανός
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων    Μανωλέλλης Σωκράτης
Μέλος :    Κολιόπουλος Αντώνιος
Μέλος :    Λιάζος Παλαιολόγος
Μέλος :    Πάφος Αθανάσιος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο