Αποτελέσματα live αναζήτησης

Από αύριο οι αιτήσεις για τα χρήματα της απόσυρσης.

2 Δεκέμβριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Από αύριο, Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, ανοίγουν τις πόρτες τους οι διευθύνσεις μεταφορών της Νομαρχίας Αθηνών, για τους πολίτες που θέλουν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την είσπραξη των χρημάτων της απόσυρσης.
Από αύριο οι αιτήσεις για τα χρήματα της απόσυρσης.

Από αύριο, Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, ανοίγουν τις πόρτες τους οι διευθύνσεις μεταφορών της Νομαρχίας Αθηνών, για τους πολίτες που θέλουν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την είσπραξη των χρημάτων της απόσυρσης.

Διαβάστε εδώ για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την είσπραξη των χρημάτων.

Ο Νομάρχης, Αθηνών, Γ. Σγουρός, ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη για την “συμφόρηση” που μπορεί να δημιουργηθεί, λόγω έλλειψης προσωπικού στις τέσσερις διευθύνσεις μεταφορών της Νομαρχίας.

Όπως ανέφερε αυτές οφείλονται στις μόνιμες ελλείψεις προσωπικού και στις αποχωρήσεις 300 συμβασιούχων.

Καταλήγοντας ανέφερε πως “Είχαμε καταφέρει μέχρι τώρα να εξυπηρετούμε τους περίπου 2.500.000 πολίτες που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο, είτε αυθημερόν είτε σε πέντε ημέρες το πολύ. Δυστυχώς οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με την ολοένα και αυξανόμενη εκχώρηση έργου από τα Υπουργεία προς τις Διευθύνσεις της Νομαρχίας - κλείσιμο σχολείων και εμβολιασμοί, απόσυρση αυτοκινήτων κ.α.- δημιουργούν την εικόνα ότι πλέον δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.Καλώ το Υπουργείο Εσωτερικών να ενισχύσει άμεσα τη Νομαρχία Αθηνών με προσωπικό, είτε με αποσπάσεις, είτε με μετατάξεις”

Πηγή Ελευθεροτυπία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης