Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από αύριο οι αιτήσεις για τα χρήματα της απόσυρσης.

Από αύριο, Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, ανοίγουν τις πόρτες τους οι διευθύνσεις μεταφορών της Νομαρχίας Αθηνών, για τους πολίτες που θέλουν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την είσπραξη των χρημάτων της απόσυρσης.

Από αύριο οι αιτήσεις για τα χρήματα της απόσυρσης.

Από αύριο, Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, ανοίγουν τις πόρτες τους οι διευθύνσεις μεταφορών της Νομαρχίας Αθηνών, για τους πολίτες που θέλουν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για την είσπραξη των χρημάτων της απόσυρσης.

Διαβάστε εδώ για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την είσπραξη των χρημάτων.

Ο Νομάρχης, Αθηνών, Γ. Σγουρός, ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη για την “συμφόρηση” που μπορεί να δημιουργηθεί, λόγω έλλειψης προσωπικού στις τέσσερις διευθύνσεις μεταφορών της Νομαρχίας.

Όπως ανέφερε αυτές οφείλονται στις μόνιμες ελλείψεις προσωπικού και στις αποχωρήσεις 300 συμβασιούχων.

Καταλήγοντας ανέφερε πως “Είχαμε καταφέρει μέχρι τώρα να εξυπηρετούμε τους περίπου 2.500.000 πολίτες που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες μας κάθε χρόνο, είτε αυθημερόν είτε σε πέντε ημέρες το πολύ. Δυστυχώς οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με την ολοένα και αυξανόμενη εκχώρηση έργου από τα Υπουργεία προς τις Διευθύνσεις της Νομαρχίας - κλείσιμο σχολείων και εμβολιασμοί, απόσυρση αυτοκινήτων κ.α.- δημιουργούν την εικόνα ότι πλέον δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε.Καλώ το Υπουργείο Εσωτερικών να ενισχύσει άμεσα τη Νομαρχία Αθηνών με προσωπικό, είτε με αποσπάσεις, είτε με μετατάξεις”

Πηγή Ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο