Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ
                            
   

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

       
Πραγματοποιήθηκαν χθες, 29 τρέχοντος, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.
   
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες έλαβαν  μέρος 403 εκλέκτορες από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 435, έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   
Ο Συνδυασμός "ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Κορκίδη έλαβε 229 ψήφους, ήτοι ποσοστό 62% και κατέλαβε δεκατρείς (13) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν οι:

ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΗ
ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
       
Ο Συνδυασμός "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ" με επικεφαλής  τον κ. Νίκο Τζίκα έλαβε 90 ψήφους, ήτοι ποσοστό 24% και κατέλαβε πέντε (5) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν οι:

ΤΖΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
   
Ο Συνδυασμός "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ" έλαβε 37 ψήφους, ήτοι ποσοστό 9% και κατέλαβε δύο (2) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν οι:

ΛΑΦΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
   
Ο Συνδυασμός "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ" έλαβε 29 ψήφους, ήτοι ποσοστό 5% και κατέλαβε μία (1) έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγη ο:

ΡΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

Ο Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» έλαβε 222 ψήφους και κατέλαβε τέσσερις (4) έδρες στην Ελεγκτική Επιτροπή. Εξελέγησαν οι ακόλουθοι:

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Συνδυασμός «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» έλαβε 93 ψήφους και κατέλαβε μία (1) έδρα στην Ελεγκτική Επιτροπή. Εξελέγη:

ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
       

Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού κ. Βασίλης Κορκίδης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την μαζικότητα και την μεγάλη συμμετοχή που επέδειξαν οι  συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του εμπορίου, γεγονός που καταδεικνύει αφενός την έντονη ενεργοποίηση των εμπόρων στα συλλογικά τους όργανα, ενόψει της οικονομικής κρίσης που πλήττει την ελληνική αγορά και αφετέρου την αναγνώριση της συστηματικής και σημαντικής συνεισφοράς της ΕΣΕΕ, ως κυρίαρχης οργάνωσης εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου της χώρας. 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο