Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

'Εφοδοι σε γιατρούς στο Κολωνάκι. Πίνακας με τα εισοδήματα που δηλώνουν.

Ελεγκτικές εφόδους σε 151 γιατρούς που έχουν ιατρείο στο Κολωνάκι ξεκίνησε σήμερα η Εφορία μετά τα εισοδήματα φτώχειας που δηλώνει η συγκεκριμένη κατηγορία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ.

Εφοδοι σε γιατρούς στο Κολωνάκι. Πίνακας με τα εισοδήματα που δηλώνουν.

Ελεγκτικές εφόδους σε 151 γιατρούς που έχουν ιατρείο στο Κολωνάκι ξεκίνησε σήμερα η Εφορία μετά τα εισοδήματα φτώχειας που δηλώνει η συγκεκριμένη κατηγορία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΠΣ.
 
Οι 30 από τους γιατρούς αυτούς,  δηλώνουν ετήσια εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ, άλλοι 30 μεταξύ 10.000 και 20.000 ευρώ και άλλοι τόσοι περίπου μέχρι 30.000 ευρώ.
 
Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου θα ακολουθήσουν έλεγχοι και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες και δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα και οι σχετικές λίστες φοροφυγάδων εφόσον το επιτρέπει ο νόμος.

Ο υπουργός ανέφερε ότι δεν είναι στις σκέψεις της κυβέρνηση η επαναφορά των αντικειμενικών κριτηρίων αλλά η όσο το δυνατόν πιστότερη καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων στη φορολογική δήλωση.


Πηγή Ημερησία


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο