Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΑ: Σε λάθος κατεύθυνση κινείται ο προϋπολογισμός

Σε λάθος κατεύθυνση κρίνει ο επιχειρηματικός κόσμος ότι κινείται ο προϋπολογισμός, ενώ αντίθετα κρίνει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για τον Τειρεσία. Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δήλωσε:

ΕΒΕΑ: Σε λάθος κατεύθυνση κινείται ο προϋπολογισμός              
 
Σε λάθος κατεύθυνση κρίνει ο επιχειρηματικός κόσμος ότι κινείται ο προϋπολογισμός, ενώ αντίθετα κρίνει ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για τον Τειρεσία.  Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση δήλωσε:

«Η χώρα για να βγει από την κρίση και να λύσει τα δημοσιονομικά της προβλήματα απαιτείται να ακολουθήσει ένα μείγμα οικονομικής πολιτικής από το οποίο δε θα πρέπει να απουσιάζουν τα διαρθρωτικά μέτρα.

Δυστυχώς, ο προϋπολογισμός που παρουσιάστηκε χθες στο υπουργικό συμβούλιο εξακολουθεί να είναι προς λάθος κατεύθυνση. Είναι πολύ πιθανόν, όπως έγινε και με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, να απορριφθεί από την Κομισιόν.

Σχετικά με το «χαλαρό» Τειρεσία, είναι ένα μέτρο που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά στην εφαρμογή του απαιτείται μεγάλη προσοχή για να ξεχωρίσει “η ήρα από το στάρι”.

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες για την αναδιάρθρωση του ΕΣΠΑ και του ΤΕΜΠΜΕ, ο επιχειρηματικός κόσμος αναμένει να δει στην πράξη να υλοποιούνται. Είναι θετικό, ωστόσο, ότι θα επιχειρηθεί η απλοποίηση των διαδικασιών χρηματοδότησης καθώς και η διοχέτευση στην αγορά σημαντικών κονδυλίων, άνω των 10 δισ. ευρώ».  
Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο