Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (Σ.Ε.Ο.ΔΙ.)

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (Σ.Ε.Ο.ΔΙ.)

Σ.Ε.Ο.ΔΙ.

"Οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις".


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (Σ.Ε.Ο.ΔΙ.) (www.seodi.gr), διοργανώνει εκδήλωση - δεξίωση με θέμα "Οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις".
 
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη της  κυβερνήσεως, βουλευτές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και άλλοι επίσημοι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Mεγάλη Βρετανία" την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 21:00μμ , ενώ  ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι μέλος της ελληνικής κυβέρνησης.

Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση του συνδέσμου με θέματα  ημερησίας διατάξεως η εκλογή του νέου   Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η τοποθέτηση των μελών επί των πρόσφατων εξελίξεων της ελληνικής οικονομίας και κυρίως το διαμορφούμενο νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων που προκύπτει από την πρόσφατη κυβερνητική αλλαγή.

Εν όψει των δυσμενών συνθηκών λειτουργίας των επιχειρήσεων λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και των αναμενόμενων νομοθετικών αλλαγών της νέας κυβέρνησης, το προεδρείο του συνδέσμου θα επισημάνει την αναγκαιότητα της παρεμβάσεως του με εισηγήσεις επί του διαμορφούμενου νέου θεσμικού πλαισίου κυρίως στον τομέα της φορολογικής νομοθεσίας.

Επιπλέον το προεδρείο θα επισημάνει την ανάγκη αυξήσεως των μελών του Συνδέσμου, ώστε ο σύνδεσμος μέσω της μαζικότητας να επιτύχει την επαύξηση της δύναμής του, ώστε  οι παρεμβάσεις του στη Δημόσια Διοίκηση να είναι περισσότερο καθοριστικές.

Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος έχει ανάγκη και προσκαλεί όλους τους  Οικονομικούς Διευθυντές, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα  της οικονομικής διοίκησης προς όφελος της Ελληνικής Επιχείρησης και συνακόλουθα της Ελληνικής  Οικονομίας.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο