Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Φ.Ε.Ε. Νομού Μαγνησίας

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Φ.Ε.Ε. Νομού Μαγνησίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ 57β , 38221 ΒΟΛΟΣ ΤΗΛ. 2421022838
e-mail : [email protected]

Τα μέλη του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας , μετά από τις αρχαιρεσίες που διενήργησαν την 12η Νοεμβρίου 2009 , ανέδειξαν την νέα  σύνθεση:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
1.    Πουμάνας Νικόλαος
2.    Μπουρμπούλιας Νικόλαος
3.    Παππάς Δημήτριος
4.    Μπέλλου Σταυρούλα
5.    Μπαλτζής Στέφανος
6.    Δεσλής Οδυσσέας
7.    Πολυμέρου Βίκτωρ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.    Βλάχου Μαρία
2.    Μουσαφείρης Αθανάσιος
3.    Παπανικολόπουλος Γεώργιος

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
1.   Μπουρμπούλιας Νικόλαος
2.   Παππάς Δημήτριος
3.   Πουμάνας Νικόλαος
4.   Δεληγιάννης Αθανάσιος
5.   Τσιμούρτος Ιωάννης
6.   Μπέλλου Σταυρούλα
7.   Μπαλτζής Στέφανος
8.   Πολυμέρου Βίκτωρ

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο