Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Πιερίας

Σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Πιερίας

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ  ΠΙΕΡΙΑΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Π.)  Συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο Διοικητικό  Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Πιερίας, που εκλέχτηκε στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου 2009 με τριετή θητεία, ως ακολούθως:         
     
Πρόεδρος  Σιδερίδης Αστέριος
Αντιπρόεδρος  Καρατζιούλας Ιωάννης
Γεν.Γραμματέας  Κήπου Γεώργιος
Ταμίας  Λάλας Γεώργιος
Εφ.Δημ.Σχέσεων  Τηλεγράφου Αναστασία
Μέλος  Παλάγκα Ευαγγελία
Μέλος  Τσελεπής Αθανάσιος                      
    


                                     
ΚΑΤΕΡΙΝΗ  10-11-09


             
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      
ΑΣΤΕΡΙΟΣ   ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ                    

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΗΠΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο