Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία καταργήθηκε το μέτρο της απόσυρσης

9 Νοέμβριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στις 2 Νοεμβρίου 2009, καταργήθηκε το μέτρο της απόσυρσης.
Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία καταργήθηκε το μέτρο της απόσυρσης.

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στις 2 Νοεμβρίου 2009, καταργήθηκε το μέτρο της απόσυρσης.

Η Πράξη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 2 Νοεμβρίου 2009 (ΦΕΚ Α΄ 219) και ισχύει από την ίδια ημερομηνία.

Για όσα αυτοκίνητα εκδόθηκε η βεβαίωση παραλαβής από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας ή τα σημεία συλλογής οχημάτων την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου 2009, τα οικονομικά κίνητρα, που προέβλεπε η προηγούμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, θα καταβληθούν.

Με το νόμο που θα κυρώνει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο οποίος θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, θα διευκρινίζεται ρητά το ζήτημα αυτό.

Στο μεταξύ, χθες, υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται η διαδικασία καταβολής των ενισχύσεων για την απόσυρση. Μετά την υπογραφή της και από τους συναρμόδιους Υπουργούς και την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διαδικασία καταβολής των κινήτρων, σε όσους έκαναν έναρξη της απόσυρσης μέχρι και στις 2 Νοεμβρίου 2009, θα αρχίσει άμεσα.


 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης