Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Yπ.Οικ. - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάθεση ρύθμισης στη Βουλή, για την αναστολή ισχύος των προβληματικών διατάξεων φορολόγησης κερδών από λαχεία και τυχερά παίγνια.

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ, 26-10-09

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΝΙΚΗΣ 5-7
10180 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2
FAX: 210-3332559
e-mail : [email protected]

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2009

    
Ανακοίνωση σχετικά με την κατάθεση ρύθμισης στη Βουλή, για την αναστολή ισχύος των προβληματικών διατάξεων φορολόγησης κερδών από λαχεία και τυχερά παίγνια.

Το Υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει στη Βουλή, το συντομότερο δυνατόν, ρύθμιση για την αναστολή ισχύος των προβληματικών διατάξεων φορολόγησης κερδών από λαχεία και τυχερά παίγνια (ως προς το αφορολόγητο όριο κλπ), προκειμένου να αρθούν οι δυσλειτουργίες που έχει προκαλέσει ο νόμος 3375/2009.

Επιπλέον, το Υπουργείο Οικονομικών θα ξεκινήσει άμεσα διαβούλευση, για την εξεύρεση ορθολογικής και δίκαιης λύσης για τη φορολόγηση των κερδών αυτών.

    

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο