Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι αλλαγές στην απόσυρση τις επόμενες ημέρες

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό της η Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ) προειδοποιεί τα μέλη της για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων.

Οι αλλαγές στην απόσυρση τις επόμενες ημέρες

Η ΕΔΟΕ προειδοποιεί τα μέλη της για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφό  της η Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ) προειδοποιεί τα μέλη της για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων.

Ειδικότερα στο σημείωμά της αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: "Εντός των επόμενων ημερών, όπως σας εχουμε πληροφορήσει, πρόκειται να πραγματοποιηθούν αλλαγές τόσο στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, όσο και στην κοινή υπουργική απόφαση εφαρμογής. Αυτές οι αλλαγές θα έχουν εφαρμογή για αυτοκίνητα που αποσύρονται μετά την ημερομηνία δημοσίευσης των παραπάνω. Για όσα αυτοκίνητα έχουν αποσυρθεί πριν, (βάσει ημερομηνία πιστοποιητικού καταστροφής) θα ισχύουν οι επιδοτήσεις που υπήρχαν στην προηγούμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου και κοινή Υπ. Απ. Εφαρμογής. Επομένως, θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να εκτυπώσετε πιστοποιητικά καταστροφής και να καταχωρίσετε όλα τα ΙΧ, τα οποία δεν έχετε περάσει στην ΕΔΟΕ διότι δεν γνωρίζουμε αν κάποιες κατηγορίες οχημάτων αδικηθούν με το νέο καθεστώς

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο