Ειδήσεις Τεχνολογία

Κατάρτιση μητρώου αξιολογητών για δράσεις προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΙΙ

Μητρώο αξιολογητών για τις δράσεις του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΙΙ ενδιαφέρεται να καταρτίσει ο ενδιάμεσος φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότηας« (ΕΦΕΠΑΕ), με χωρική αρμοδιότητα όλη τη χώρα και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2009 και ώρα 14:00.

Κατάρτιση μητρώου αξιολογητών για δράσεις προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΙΙ              

  Μητρώο αξιολογητών για τις δράσεις του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΙΙ ενδιαφέρεται να καταρτίσει ο ενδιάμεσος φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότηας« (ΕΦΕΠΑΕ), με χωρική αρμοδιότητα όλη τη χώρα και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2009 και ώρα 14:00.

    Ο ΕΦΕΠΑΕ ενδιαφέρεται να καταρτίσει Μητρώο Αξιολογητών για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων:

    - του Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα 2007-2013 του Υπουργείου Ανάπτυξης" (εφεξής ΕΠΑΝ ΙΙ).

    - των δράσεων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας των πέντε Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (εφεξής Ε.Π.) των Περιφερειών Μεταβατικής Στήριξης: Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου.

    Περιγραφή του ΕΠΑΝ ΙΙ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας για την Ανταγωνιστικότητα (www.antagonistikotita.gr) και περιγραφή των 5 Ε.Π. των περιφερειών μεταβατικής στήριξης στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ 2007-2013 (www.espa.gr).

    Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα:

    - Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι.) και

    - Πενταετής Επαγγελματική εμπειρία, η οποία αποκτήθηκε κατά την τελευταία δεκαετία, σε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τομείς: μεταποίηση, κυρίως σε ΜΜΕ, τουρισμός, περιβάλλον, ενέργεια, κυρίως σε ΑΠΕ / συμπαραγωγή / εξοικονόμηση , ποιότητα, υπηρεσίες - εμπόριο, κατάρτιση.

    Καθώς και με εε ενασχόληση σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω αντικείμενα: οικονομική βιωσιμότητα επιχειρήσεων, αξιολόγηση επιχειρηματικών ή επενδυτικών σχεδίων, δανειοδοτήσεις - χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων, υλοποίηση - διαχείριση επενδυτικών έργων, κοινοτικών προγραμμάτων κλπ. ή / και εμπειρία αξιολόγησης. Ειδικότερα απαιτείται τεκμηριωμένη εμπειρία σε αξιολογήσεις επιχορηγούμενων επενδύσεων, εμπειρία στη σύνταξη σχετικών μελετών ή/και ελέγχου επενδύσεων στα προαναφερόμενα αντικείμενα.

    Επιπλέον απαιτείται ικανότητα χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης και την αίτηση εγγραφής με τα συνημμένα έντυπα στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr)

    Οι συμπληρωμένες αιτήσεις και τα συνημμένα υποβάλλονται πρώτα ηλεκτρονικά ([email protected]) και στη συνέχεια μέσω πρωτοκόλλου του ΕΦΕΠΑΕ (Δ/νση: Σεβαστουπόλεως 113 & Ερυθρού Σταυρού 7-9, ΤΚ 11526, Αθήνα. Τηλ: 210 6985210), ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με συστημένη επιστολή.

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο