Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιστολή του ΛΣΑ για την αποχώρηση Ιδρυτικών μελών του.

Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών στην «Αποχώρηση από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του» που δημοσίευσε η νέο - ιδρυθείσα «Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών – Πειραιώς».

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ

 
 

                                                                                    Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009

 
 

            Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών στην «Αποχώρηση από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του» που δημοσίευσε η νέο - ιδρυθείσα «Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών – Πειραιώς».

 

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δεν θα ασχοληθεί με προσωπικές διαμάχες, οι οποίες έχουν θέση μόνο σε μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές και φυσικά δεν ανήκουν στον επαγγελματικό χώρο μας. Είναι προφανές ότι τα μέλη που ζήτησαν παραίτηση από τον Σύλλογό μας αποσκοπούσαν καθαρά στην δημιουργία ενός ακόμα Συλλόγου, μιας ακόμα Ένωσης στο ήδη φορτωμένο τοπίο του συνδικαλισμού.

 

Οι μάχες δίνονται καθημερινά, επί σειρά ετών, όχι παροδικά και περιστασιακά. Όσοι δεν σέβονται τον χώρο, ζητούν απλά την διάσπαση του.

 

 
 

 

                                                                                    Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο