Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αποχώρηση από το Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του.

Αποχώρηση από το Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του.

Αποχώρηση από το Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του.

Αθήνα, 08 Οκτωβρίου 2009

Προς : Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών.

Κύριοι συνάδελφοι,
από την τελευταία Γενική Συνέλευση του Λ. Σ. Α. (Δεκέμβριος 2007) και εντεύθεν :
- Περιμέναμε να προχωρήσετε στην υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης της Γ. Σ. για ένταξη του Λ. Σ. Α. στην Π. Ο. Φ. Ε. Ε. Μάταια.
- Περιμέναμε την σύνοδο ενός «πλατιού Δ. Σ.» (όπως εσείς το ονομάσατε και το εξαγγείλαμε, αφού, πάντα κατά τα λεγόμενά σας, η Γ. Σ. είναι «χάβρα») προκειμένου να εξετασθεί η κρίση που ξέσπασε στον σύλλογο. Μάταια.
- Περιμέναμε, όσοι από εμάς συμμετείχαμε στο Δ. Σ., να τεθούν υπόψη μας και βεβαίως να υπογραφούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ. Σ., για το διάστημα Δεκέμβριος 2007 – Μάϊος 2008. Μάταια.
- Περιμέναμε να προστατέψετε τον κλάδο, εξηγώντας γιατί, κάποιοι εξ ημών σύμφωνα με τις κατηγορίες σας, προκαλούμε ζημιά στον κλάδο και επιπλέον αποτρέψαμε την συμμετοχή νέων μελών στον σύλλογο. Μάταια.
- Περιμέναμε να πείτε ανοιχτά, γιατί τελικά δεν εκδόθηκε η ατζέντα του συλλόγου για το 2007 και τι έγινε με την ιστοσελίδα. Μάταια.
- Περιμέναμε μια ανακοίνωση ενότητας και πίστης στις δημοκρατικές διαδικασίες, που προβλέπονται εξ άλλου και από το καταστατικό. Μάταια.
Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή κρίνουμε ως μη δημιουργική την ματαιοπονία, δεν περιμένουμε τίποτα πλέον από εσάς. Κατανοούμε άλλωστε πως μπορείς να περιμένεις κάτι, μόνο από κάποιον ζωντανό οργανισμό. Μία από τις μεγαλύτερες κατάρες του συλλόγου είναι πως για κάθε αποτυχία ή παράλειψη υπήρχε μια έτοιμη δικαιολογία. Και όταν στέρευαν αυτές, πάντα υπήρχε ένας φταίχτης, εννοείται ανάμεσα στους υπογράφοντες την παρούσα. Που πλήρωνε το μάρμαρο. Η διοίκησή σας πάντοτε έβρισκε το δικό της μαύρο πρόβατο, μέχρι που πρόβατα δεν υπήρχαν άλλα πια, κοιτάξατε γύρω σας και καταλάβατε πως είχε έρθει το τέλος. Το δικό σας.
Σε αυτό το τέλος, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν επίκεινται εξελίξεις σε σοβαρά ζητήματα του κλάδου [πιστοποίηση, κώδικας δεοντολογίας, φοροτεχνικό επιμελητήριο (;)], δεν επιθυμούμε την παρουσία μας. Επιθυμούμε όμως την διαγραφή μας από το μητρώο μελών του Λ. Σ. Α. και σας παρακαλούμε να προβείτε στην ενέργεια αυτή.

ΑΛΩΝΙΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΒΑΚΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΚΑΠΟΓΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΜΑΝΩΛΕΛΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΓΙΩΤΑ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)
ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (ιδρυτικό μέλος του Λ. Σ. Α.)

ΥΓ : Δεν μπορούμε να λησμονήσουμε και να μην σχολιάσουμε την ανακοίνωσή σας, το πρόσφατο καλοκαίρι, σχετικά με «τα λάθη και τις παραλείψεις» του Ε9. Δεν έβρεχε κύριοι… Μας έφτυναν… Και εσείς (μοναδική και θλιβερή πανελλήνια εξαίρεση) ζητήσατε παράταση !!! Στο φτύσιμο ;
ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο