Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ρεκόρ έτους για το ευρώ έναντι του δολαρίου

Πάνω από τα 1,48 δολάρια αναρριχήθηκε το ευρώ έναντι του δολαρίου, για πρώτη φορά σε διάστημα ενός έτους, με τους ντίλερς να εκμεταλλεύονται την επιδείνωση του κλίματος για το αμερικανικό νόμισμα.

Πιο συγκεκριμένα, το ευρώ ανήλθε μέχρι τα 1,4812 δολάρια, καταγράφοντας άνοδο σχεδόν 1%. Στις 13:09 (ώρα Ελλάδος), διαμορφωνόταν στα 1,4802 δολάρια.

Το ενιαίο κοινοτικό νόμισμα είναι ένα εκ των νομισμάτων που επωφελήθηκαν της ευρείας πτώσης του δολαρίου σήμερα, ενόψει της διήμερης συνεδρίασης της Φέντεραλ Ριζέρβ και της συνόδου του G20 αυτή την εβδομάδα.

Το δολάριο υποχώρησε επίσης σε χαμηλό 14 μηνών έναντι του ελβετικού φράγκου, στα 1,0223 φράγκα, ενώ βρέθηκε και κοντά σε χαμηλά ενός έτους έναντι μιας σειράς νομισμάτων.

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο